Home » My happy life november 2020
My happy life november 2020

My happy life november 2020

Door de gedeeltelijke lockdown was november best een ‘saaie’ maand. In de zin van weinig uitstapjes en restaurantbezoek. Maar het was wel een drukke maand, want ik had een aantal online events en ik begon in mijn nieuwe baan. Ook gingen we een weekendje weg voor Peters verjaardag. Dit was my happy life november 2020!

My happy life november 2020

My happy life november 2020

Is het niet prachtig, deze enorme regenboog? Vanuit mijn woonkamerraam kon ik hier echt even van genieten! De eerste helft van de maand was ik vooral erg druk met het maken, fotograferen en uitschrijven van kerstrecepten. Ik ging immers halverwege de maand starten met mijn nieuwe baan. Dan vind ik het een fijn idee als een groot deel van de december blogs al klaar zijn.

My happy life november 2020

Tussen de bedrijven door Sinterklaascadeautjes regelen. Zoveel mogelijk online, maar soms ontkom je er niet aan om naar de stad te moeten. Ik ging op een ochtend, in de hoop dat het rustig zou zijn, maar voelde me in de meeste winkels niet echt op mijn gemak. Laat staan hoe dat op een zaterdag zou zijn! Ik was dan ook snel klaar. Daarna gezellig geluncht bij blogcollega Priya (Priyalovesfood) die een heerlijke Marokkaanse linzensoep had gemaakt. Zo lekker als er een keer voor je gekookt wordt!

Ook ben ik deze maand druk geweest met het regelen van heel veel prijzen voor de december adventskalender winactie op Instagram Van 6 t/m 15 december kun je maar liefst 15 dagen lang iedere dag iets winnen. Van deze leuke 4-persoons pizzarette tot een bierpakket, koffie, tapasprikkers en chocola.

De training voor medewerker bron- en contactonderzoek bij de GGD vond volledig online plaats. Vier dagen lang kregen we vooral veel gesprekstraining en uitleg over de technsche systemen. Ik werk gewoon vanuit huis en bel via de computer vanuit de GGD waar ik die dag ben ingedeeld. Ik had alleen de pech dat ik op mijn eerste trainingsdag in de middag weer mijn bekende misselijkheidsaanval kreeg. Die per slot van rekening dit keer werd gecombineerd met een allergie aanval waardoor mijn hele gezicht vol kwam met grote rode bulten en mijn beide ogen en lippen waren opgezet. Waarvan? Geen idee. Ik zal jullie de foto’s besparen… Die maakte ik om mee te nemen naar de huisarts een week later (eerder had ik dus geen tijd om te gaan ivm de fulltime training). Ik ben nu doorverwezen naar een viroloog, de huisarts vermoed een vorm van contactallergie. Wordt vervolgd dus.

Eind van de maand was Peter jarig en omdat hij zo teleurgesteld was dat we niet uit eten konden boekten ik voor het weekend als verrassing een overnachting op de SS Rotterdam! Dé manier om toch gezellig uit eten te kunnen. We hebben genoten. Zaterdag heerlijk in de mooie bar wijntjes gedronken met nachos en ’s avonds heerlijk genoten van o.a. brisket en roodbaars. De volgende ochtend konden we van een lijst aankruisen waarmee we allemaal wilde ontbijten en na het ontbijt deden we nog een audiotour over het schip. Dat prachtig gerestaureerd is met mooie jaren 50 interieurs. We zagen o.a. de rookkamer van de eerste klas, de balzaal, het theater en de nachtclub. Echt een aanrader om zo een gezellig weekend dicht bij huis te doen.

My happy life november 2020

Bloguitjes

Tja, daar kan ik kort over zijn: die waren er niet. Althans niet live. Wel had ik een heel leuk online event over ‘Kip in Nederland‘ en ik een online webinar over de Reclame Code voor bloggers. Erg interessant!

Blogpost

Wederom had ik over post niets te klagen deze maand. Ik kreeg een adventskalender van MyMuesli, tapasprikkers van Anovi, twee heerlijke wijnen van HEMA en gedroogd fruit van Droogfruit, waarmee ik lekkere Sinterklaasgranola maakte. Er werd een heel blok koningsoesterzwammen bezorgd, deze worden sinds kort verkocht bij AH. Ik maakte er een heel bijzonder kerstgerecht mee, die komt deze maand online.

Van Tony Chocolonely kreeg ik deze leuke repen, perfect om bij iemand in de brievenbus te gooien! Ook kreeg ik nog twee mooie kookboeken, ‘Nog meer kleine taartjes’ van Petit Gateau en het kookboek van Kookmutsjes en tot slot nog het kerstmagazine van Delicious. Nog meer inspiratie!

Alain Caron

My happy life december

It’s the most wonderful time of the year! Ik ben dol op december, en dan vooral de aanloop naar kerst. Hoewel er dit jaar natuurlijk veel anders zal zijn, de voorpret blijft! Iedere dag een vakje van de adventskalender openmaken (ik heb er twee dit jaar, één van The Bodyshop en één van MyMuesli). Nadenken over het kerstdiner, cadeautjes kopen, kerstmuziek draaien. En de blog loopt fantastisch, ik hoop richting de 100.000 bezoekers in december te gaan. Joehoe!!

Ik heb deze maand o.a. een online kookworkshop van niemand minder dan Alain Caron. Ik krijg een box vol ingrediënten en bijbehorende wijnen opgestuurd en ga onder zijn deskundige leiding in mijn eigen keuken een driegangen diner voor 4 personen maken. En ik mag ook nog eens zo’n workshop weggeven. Houd dus vooral mijn Instagram in de gaten in december voor deze en nog veel meer mooie prijzen!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

2 Comments

  1. wilma frijstein

    mmmmmmmmmmm heerlijk die dec anders dan anders en heerlijk chocolade voor me verjaardag 24 dec

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*