Home » Unboxing Food We Love box april

Unboxing Food We Love box april

De tijd vliegt. En soms is dat fijn, want dan ligt er weer een doos vol lekkers op je te wachten! De maandelijkse food we love box wordt meestal in de laatste week van de maand verstuurd. Het thema van de Food We Love box april? Bijdendijk’s food favourites!

Food we love box april

Er gaat misschien niet meteen een lichtje bij je branden bij de naam Joris Bijdendijk. Maar deze jonge (!) chef heeft zijn sporen al aardig verdiend. Hij kookte de (Michelin)sterren van de hemel in restaurant Bridges en staat nu achter het fornuis van RIJKS restaurant. Voor Food We Love selecteerde hij de lekkerste Hollandse delicatessen.

Thull’s Pickles & Stock
Pittige chili jam uit Amsterdam. Voor bij een kaasplankje of op een boterham met kaas.

Special edition worstje van Brandt & Levie
Eerder schreef ik al over mijn liefde voor Brandt & Levie worst. Een liefde die ik deel met Joris, die zelf de smaken bedacht van dit unieke special edition worstje. Maak me gek!

Violet Queen perupas aardappelen
Ik had het al op mijn bucketlist staan: zelf groentechips maken. En dat is natuurlijk helemaal leuk met deze prachtige paarse aardappelen! Die in zo’n leuk jute zakje zitten.

Al Andalousi specerijenmix
Weer zo’n one of a kind product, want deze kruidenmix is speciaal voor Joris (en deze box) samengesteld en is niet verkrijgbaar. De smaak? East meets West in het Oude Europa….

Kievitsbonen Smak
Van de kleigrond in Lutjebroek komen deze bonen waarvan de kleur en de tekening doet denken aan een kievitsei

 

Echte winegums
Snoepjes voor volwassenen, want deze winegums zijn gemaakt van echte wijn. De alcohol zit er overigens niet meer in. De eetbare wijn is er in de smaken Merlot en Chardonnay. Aan champagne en rode port wordt momenteel gewerkt. Mmmm! Vooral de merlot heeft een heerlijke herkenbare wijnsmaak.

Krak Chocolade
Geen box compleet zonder chocolade. Deze Krak chocolade wordt gemaakt door patissier Mark Schimmel van bonen uit Vietnam. Ik had dat weekend brownies op de planning staan en daar deed deze heerlijke pure chocolade het heel goed in! De brownies komen woensdag op mijn blog.

 

Ook zat er in de box nog een exemplaar van Elle Eten (beste foodmagazine ever, heb al een abonnement) en een speciaal Food We Love magazine met uitleg over de gekozen producten en recepten. Ik zeg het nog maar weer eens: kun je het geld missen, neem dan NU een abonnement op deze box. Thema van volgende maand mag ik vast verklappen: ‘just add sunshine’!

2 Comments

  1. Oeh hij ziet er weer goed uit deze maand 🙂 Moet toch echt eens die worstjes van Brandt & Levie gaan proberen je maakt me nieuwsgierig 😉

  2. Zeker doen, ga deze week weer een lavendel worstje scoren in de stad (=mijn drugs)

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*