Home » Hairextensions door Beauty by Roos
Hairextensions door Beauty by Roos

Hairextensions door Beauty by Roos

Ik vind het helemaal niet erg om ouder te worden. Sterker nog, ik zit beter in mijn vel dan ooit! Alleen is dat vel een stukje minder strak. En krijg ik haren waar ik die niet wil en niet waar ik ze juist wel zou willen. Gelukkig is aan die haren wel wat te doen! Lang leve het pincet en sinds kort ook mijn hairextensions door Beauty by Roos!

Hairextensions door Beauty by Roos
Mijn haar voor de extensions

Hairextensions

Heel eerlijk? Ik had vooraf zo mijn bedenkingen bij het dragen van hairextensions. Dat het toch meer iets was voor voetbalvrouwen. Of dan toch in ieder geval voor jonge meiden. Het er vast heel nep uit ziet. En dat het heel duur is. Ik was dan ook blij verrast toen ik een samenwerking mocht aangaan met Beauty By Roos, dé specialist en marktleider in hairextensions in Nederland!

Hairextensions door Beauty by Roos

Beauty by Roos

Met acht salons verspreid over Nederland en een team van 35 professionele medewerkers ben je bij Beauty by Roos in goede handen. Er wordt gebruik gemaakt van de beste kwaliteit hairextensions  met onzichtbare aanhechtingen. Deze is klein en plat waardoor de methode ook geschikt is voor mensen met fijner/dunner haar. Door de losse plukjes goed te verdelen ontstaat er minimaal gewicht aan de haarwortels, waardoor het eigen haar geen schade ondervindt. 

Hairextensions

Mijn ervaringen

Ik moet eerlijk zeggen dat ik behoorlijk zenuwachtig in het zonnetje naar het filiaal in de Prinsenstraat in Den Haag wandelde. Gelukkig duurden die zenuwen niet lang. In de salon werd ik uiterst vakkundig en vriendelijk geholpen door Sabrina. Ze legde mij uitgebreid alles uit over de techniek, het onderhoud en de werkwijze. En toen zij aan de slag ging – en ik genoot van thee met bonbons – had ik er zowaar zin in! 

Hairextensions door Beauty by Roos

Verlenging en/of volume

Sabrina koos voor mij een combinatie van verlenging en volume. Doordat er gewerkt wordt met losse hairextensions maakte zij een mix van vijf kleuren blond die met elkaar perfect matchte met mijn eigen haarkleur. Na het wassen van mijn haar begon het plaatsen van de extensions. De keratine aanhechting wordt verwarmd en bevestigd aan je eigen haar. Afhankelijk van je eigen haar en wensen kunnen er tussen de 50 en 250 exentsions worden geplaatst, met een lengte van 35-40 cm. of 55-60 cm. Ik kreeg uiteindelijk 125 extensions van de langste lengte. Na het inzetten worden de puntjes bijgesneden en wordt je haar naar wens gestyled. Ik wilde krullen! 

Hairextensions door Beauty by Roos
Het eindresultaat zonder krullen

Voor- en nadelen van hairextensions

Extensions alleen voor jonge meiden of voetbalvrouwen? In de salon in Den Haag is de gemiddelde leeftijd 45 jaar en komen er gewoon dames zoals jij en ik. En dat je niet ziet dat het nep is ervaar ik nu zelf!

Natuurlijk zijn er ook nadelen. Sabrina vertelde mij dat veel mensen onderschatten hoeveel onderhoud het hebben van hairextensions vergt. Zo moet je echt minimaal twee keer per dag goed je haar borstelen, het liefst slapen met een vlecht, nooit met nat haar gaan slapen en je mooie lokken goed verzorgen met speciale shampoo, conditioner, maskers en serum. En omdat de extensions enigszins een slag hebben moet je – als je glad haar wilt – ook met een stijltang aan de slag.

Hairextensions door Beauty by Roos
Het eindresultaat met krullen

Dat het heel duur is, is natuurlijk heel persoonlijk. Je kunt beter zeggen: het kost veel geld. Of het duur of niet is, hangt af van de waarde die je er aan hecht. Zo geeft de één zijn geld liever uit aan een sterrendiner, en de ander aan haar uiterlijk. Niets mis mee, een kwestie van prioriteiten stellen. Je kunt je geld tenslotte maar één keer uitgeven. Omdat hairextensions een grote uitgave kunnen zijn biedt Beauty by Roos de mogelijkheid aan om via een abonnement de kosten te spreiden. 

Ik heb deze behandeling gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

 

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*