Home » Preview CATRICE herfst-winter collectie

Preview CATRICE herfst-winter collectie

Hoewel je er op dit moment vast nog niet aan wil denken, wordt er in beauty & fashion land al volop gefocused op de herfst/winter collecties! Dé cosmetica trend van 2017 is metallic en dat is ook terug te zien in de nieuwe producten. Zoals bijvoorbeeld de Liquid Lip Powder en de Chrome Infusion Nail Lacquers. Ik maakte vast een selectie van mijn must-haves uit de CATRICE herfst-winter collectie.

Catrice herfst-winter collect

Light correcting serum primer – €4,59

Een goede basis is het halve werk! Onder je foundation geeft de fijne gouden glans van deze serum primer een subtiel glanseffect dat nog intensiever is wanneer je het zo op de huid aanbrengt.

Catrice herfst-winter collecti

 

Liquid lip powder €3,99

Ik hou van matte lippen! De vloeibare texturen van deze liquid lip powder laten het lijken of je lippen zijn ondergedompeld in metallic poeder. De Liquid Lip Powder heeft een langhoudende formule en ultiem mat effect. Met kleuren als ‘Let’s mauve to San Francisco’, ‘Breaking nudes’ en ‘Jenny from the Bronze’

PicMonkey Collage-41

 

Chrome infusion nail lacquer € 3,59

Ook je nagels gaan metallic style, met een metallic of een duo chroom look. In kleuren als stainless silver, impressive gold en rosé gold.

 

Catrice herfst-winter collect

Re-touch concealer € 4,59

Vloeibare concealer met een medium dekking in drie kleurcorrigerende kleuren die ieder een specifieke imperfectie van de huid aanpakken door middel van kleurcorrectie. Hierboven zie je ‘lavender’, er is ook een ‘yellow’ en ‘green’ versie voor het camoufleren van respectievelijk donkere kringen en rode vlekken.

Catrice herfst-winter collectie

Glam & doll voluminzing mascara primer € 3,99

Deze primer breng je aan onder je gebruikelijke mascara. De primer verzorgt (argan olie!) en geeft je wimpers extra volume.

Ben jij ook benieuwd naar de CATRICE herfst-winter collectie? Gebruik jij wel eens producten van CATRICE?

CATRICE is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Het hele CATRICE assortiment is ook verkrijgbaar via Kruidvat online. Deze collectie ligt waarschijnlijk vanaf september in de winkels.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*