Home » Mooie volle en natuurlijke wimpers met een wimperlift
wimperlift uitgelichte foto

Mooie volle en natuurlijke wimpers met een wimperlift

Beautyblogs waren de eerste blogs die ik – jaren terug – begon te lezen. Ook al draag ik in de praktijk niet zo heel veel make-up, ik ben er dol op! En dan vooral huidverzorging, zoals peelings en maskers. Een beauty-artikel zag je nog niet eerder op My happy kitchen & lifestyle (okay dan, deze diy lipscrub) maar vandaag is de primeur. Ik was namelijk uitgenodigd voor een wimperlift bij Beauty by Jerney!

Beauty stock foto 2

Wimperlift

Voor wie niet weten wat een wimperlift is (ik wist het ook niet): een wimperlift is een soort van ‘permanent’ voor je wimpers. Ik zeg opzettelijk ‘soort van’ want het is een heel andere en minder schadelijke behandeling. De wimperlift is niet schadelijk voor je eigen wimpers en maakt geen gebruik van klemmen of rollers. Laat je vervolgens ook nog eens je wimpers verven dan is het resultaat verbazingwekkend mooi. Een open en sprekender blik met volle natuurlijke wimpers.

Wimperlift voor-na

Voor en na

Geen echte review zonder voor en na foto’s natuurlijk. Dit is het resultaat direct na de behandeling. Mooi hè! Mijn eigen wimpers zijn van nature vrij recht en de puntjes licht en blond. Nu zijn ze donker en gekruld! Ook ogen ze veel voller.

En dit is het resultaat mét mascara. Bambi all over!

wimperlift met mascara

De behandeling zelf

Op een comfortabele ligbank lig je met gesloten ogen en wordt er een passend malletje over de bovenwimpers geschoven. Vervolgens worden de wimpers drie keer behandeld: met de lifting vloeistof, met een verzorgende nabehandeling en met de wimperverf. Al met al neemt de behandeling een klein half uurtje in beslag.

Het resultaat

Ik ben heel blij met het resultaat! De wimperlift en verf blijven zo’n zes weken zitten. Je hebt geen wimperkrultang meer nodig en desgewenst ook geen mascara. De wimpers voelen licht en natuurlijk aan en de lift is niet schadelijk voor je eigen wimpers. Je kunt douchen, zwemmen, huilen, je wimpers blijven mooi!

Een wimperlift kost € 40,00 euro. Laat je gelijk je wimpers verven, dan ben je € 50,00 euro kwijt. De hele zomer geldt echter een actieprijs van wimperlift + verven voor € 45,00. Ga jij even mooi de vakantie in?!

Beauty by Jerney

Beauty by Jerney

Jerney is – naast supervriendelijk – een echte wimper pro. Ze heeft diverse trainingen en opleidingen gevolgd en doet zowel wimperlifts als wimperextensions. Haar salon is gevestigd in Rijswijk.

Meer info:

Beauty by Jerney
jerneyrozendaal@hotmail.nl
0629602543

Ik heb deze behandeling aangeboden gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.
Uitgelichte foto en foto make-up tasje zijn van Shutterstock

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

6 Comments

  1. Wat een mooi resultaat! Lijkt me ook ideaal met het warme weer, lekker geen mascara of iets op.

  2. Oh wat een goed idee! Lekker zonder mascara de zomer door en zoveel in je ogen wrijven als je maar wilt. Ik ga eens even kijken of het hier in de buurt ook kan!

  3. Wat leuk. En ik vind het echt heel mooi!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*