Home » Mooier haar met Sweet Bunny Hare!
sweet bunny hare

Mooier haar met Sweet Bunny Hare!

Mooier, sterker, gezonder, glanzender en sneller groeiend haar. Hoe? Door het ‘snoepen’ van twee schattige roze gummies per dag. Daar liet ik mij door verleiden bij de uitnodiging van Sweet Bunny Hare Hair Vitamines. Want wie wil dat nou niet? Na twee maanden getest te hebben vertel ik je er alles over!

Sweet Bunny Hare

Sweet Bunny Hare Hair Vitamines

Sweet Bunny Hare zijn snoepjes – multivitaminen gummies dus eigenlijk – in de vorm van schattige roze konijntjes. Hare is in dit geval geen spelfout, maar is het Engelse woord voor haasjes. En klinkt natuurlijk wel als ‘hair’. Kauwbaar, glutenvrij, lactosevrij, veganistisch, halal en dierproefvrij. En oja, ook nog gewoon lekker!De natuurlijke smaak van de bunnies komt van frambozen en bosbessen en de kleur van paarse wortel.

Waarom Sweet Bunny Hair Vitames?

Gevarieerde en gezonde voeding vormt de basis voor gezond haar. Het is echter niet altijd mogelijk om alleen via voeding alle benodigde vitamines en mineralen binnen te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan het volgen van een dieet, herstel na ziekte of na een zwangerschap. Na mijn gastric bypass bijvoorbeeld verloor ik heel veel haar. Het lichaam vult eventuele tekorten namelijk eerst aan bij de vitale organen, voordat het haar en de nagels aan de beurt zijn. Vandaar dat je ook bij het slikken van deze multivitaminen pas na drie maanden het maximale resultaat ziet.

sweet-bunny-hare-haarvitamine ingredienten

Werkzame ingrediënten

Sweet bunny Hare zit boordevol werkzame ingrediënten die voor gezonder haar zorgen. Ik licht er een paar belangrijke uit:

Biotine, (stimuleert de aanmaak van vetzuren in de hoofdhuid, die de groei van haar bevorderen)

Kokosnootolie (bevordert de gezondheid en hydratatie van de hoofdhuid)

Vitamine D (belangrijk bij het onderhouden van mooi haar en de voortdurende groei ervan. Helpt bij het creëren van nieuwe follikels waar nieuw haar uit groeit)

Vitamine B12 (geeft een geweldige boost aan de groei van het haar doordat het energieproces van het haar wordt ondersteund en het helpt rode bloedcellen te bouwen)

Pantothenic Acid (helpt bij het stimuleren van de haargroei door de natuurlijke keratine van het haar te ondersteunen. Het helpt bij de vervanging van het haar, met name degenen die verloren zijn gegaan door extreme breuk of verlies)

Sweet Bunny Hare bunnies

Mijn ervaring

Zoals ik al zei heb ik na mijn operatie veel haar verloren. Het heeft lang geduurd voordat ik mijn oorspronkelijke haardos weer een beetje terug had. In die tijd had ik graag geweten van de Sweet Bunny Hare Hair Vitamins, ik weet zeker dat het herstel veel sneller was geweest!

Nu na twee maanden slikken kan ik zeggen dat mijn nagels veel steviger zijn en sneller groeien, en ook in mijn haar zie ik veel meer volume en glans! En mijn haar groeit sneller, wat ik helaas ook terugzie in mijn (grijze…) uitgroei! Ik blijf dus zeker doorslikken, wat sowieso geen straf is.

sweet-bunny-hare-haarvitamines-60-stuks

Voor een pot met 60 Sweet Bunny Hare kauwvitaminen betaal je € 24,95. Daar doe je een maand mee bij het innemen van twee bunnies per dag (aanbevolen dosering). Na drie maanden, of bij voldoende effect, kun je overstappen op één bunny per dag en doe je dus twee maanden met een pot.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*