Home » Verras je lief met een ValentijnsKeek (met korting!)
Valentijnskeek van Keekpost

Verras je lief met een ValentijnsKeek (met korting!)

Eerder schreef ik al over de lekkerste cadeautjes door de brievenbus (en hier). Een smakelijke manier om iemand te verrassen, de blogposts worden nog steeds heel goed gelezen. Gelukkig blijven er steeds weer nieuwe initiatieven ontstaan. Zoals KeekPost, waar je je vriend, moeder, zus of collega kunt verrassen met een heerlijke cake door de brievenbus! En voor straks natuurlijk een ValentijnsKeek! NB: KeekPost bestaat helaas niet meer. Kijk voor lekkere alternatieven in het artikel over de lekkerste cadeautjes door de brievenbus

Valentijnskeek van Keekpost

KeekPost

Een FeestKeek, een HartjesKeek, BabyKeek of GoudenKeek, er zit altijd wel een themacake bij waarmee je je nichtje kunt feliciteren met de baby, je oma met haar verjaardag of je collega met het behalen van haar diploma. Wanneer je bestelt voor 17.00 uur weet je zeker dat de gelukkige in spé de cake overmorgen in huis heeft.

Valentijnskeek van Keekpost

Leuker dan een bos bloemen

Voor € 12,75 wordt de Keek bezorgd. Dat is inclusief verzendkosten, een handgeschreven wenskaartje en eventuele decoratie. Zo vind je bij de GoudenKeek een gouden kaarsje en bij de BabyKeek kun je natuurlijk kiezen uit roze of blauwe decoratie.

Voor datzelfde bedrag koop je een mooie bos bloemen of een goede fles wijn. Maar met een KeekPost verras je de kersverse moeder of jarige op een veel originelere (en smakelijkere!) manier.

Valentijnskeek van Keekpost

ValentijnsKeek

Wist je trouwens dat KeekPost voor haar cake alleen maar werkt met Fairtrade chocolade? Omdat de liefde van de man én de vrouw (zeker in het geval van chocolade) door de maag gaat zit je met deze heerlijke ValentijnsKeek altijd goed.

Bij de Keek vind je – naast een handgeschreven kaartje – ook nog een gelukspoppetje, kaarsje en hartjes ballon. De ValentijnsKeek is – door de vele extraatjes – iets duurder, namelijk € 14,00.

Korting voor lezers van My happy kitchen

Ik heb de Keek mogen proeven en hij smaakte verrukkelijk! Lekker smeuïg en een goede chocoladesmaak. En het leuke is: ik mag jullie 10% korting geven op de bestelling van een cake naar keuze bij KeekPost! De code MYHAPPYKITCHEN is geldig tot 1 april. Voor Valentijn of een andere gelegenheid daarna (want IEDEREEN wordt altijd blij van zo’n verrassing in de brievenbus).

Voor deze blogpost heb ik een product toegestuurd gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

9 Comments

  1. Sarina | VegaSaar

    Dat ziet er inderdaad leuk en lekker uit. Ik heb twee keer een bos bloemen besteld en laten bezorgen, maar daar was ik toch wel wat meer voor kwijt! Breekt je cake niet in stukken? Aangezien het door de brievenbus op de grond valt bij de meeste mensen.
    Wel leuk idee en bedankt voor de code! ☺

  2. Wat een ontzettend leuk idee. Dit zou ik leuker vinden dan een bos bloemen inderdaad!

  3. Wat een superleuk idee! 🙂 Ik wil dit echt nog een keer doen, ik hou er echt van om zulke pakketjes per post te sturen om mensen mee te verrassen.

  4. Superleuk. Wat handig dat je tegenwoordig gewoon de deur niet meer uit hoeft om iemand te verassen. Gemak dient de mens. Een fijne, onverwachte, vrije dag vandaag hoor!! En succes met je pecan pie!!! Xxx

  5. Ow dat is wel een leuk idee, en ziet echt lekker en vooral mooi uit ☻

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*