Home » Lekkers door de brievenbus: lollies van Chef-Pops
Chef-Pops lollies

Lekkers door de brievenbus: lollies van Chef-Pops

Inmiddels staan er al heel veel leuke maar vooral lekkere dingen op mijn blog die door de brievenbus kunnen. En waarmee je dus anderen (of gewoon lekker jezelf!) op een wel heel originele manier kunt verrassen. Nieuw in dit rijtje: handgemaakte lollies van Chef-Pops!

Chef-Pops lollies

Deliciously unhurry yourself

Zoals ze zelf al zeggen: zodra je ze proeft dan weet je het. Eigenlijk zat je al jaren op deze pops te wachten. En verrek, dat klopt ook nog. Want terwijl Bodhi en ik zaten te ‘werken’ (ik achter de Mac, hij achter de playstation), genoten we beide intens van zo’n heerlijke lolly. Hij de chocolade, ik de salty caramel. Goed voor zo’n 15 minuten genot en ontspanning. Of – zoals ze zelf zeggen – deliciously unhurry yourself. Onthaasten was nog nooit zo lekker!

Chef-Pops lollies

Chef-pops

Chef-pops zijn verkrijgbaar in vier smaken: true vanilla, salty caramel, arabica coffee en real chocolate. Volwassen smaken dus. Met alleen de beste ingrediënten. Arabica koffiebonen, vanille uit Madagaskar en cacao uit de Dominicaanse republiek. Alles van duurzame teelt. De lolly heeft een bamboe stokje. En heel fijn: één lolly bevat maar ca. 50 calorieën .

chefpops

Cadeautje door de brievenbus

Je koopt een lolly in de webshop voor € 1,25 per stuk. Of in een mooi doosje voor € 10,95. Daarin zitten 8 lollies, per smaak twee. Maar kunt ze ook alle 8 in dezelfde smaak krijgen, of een hele andere samenstelling maken. Voor € 11,95 stuur je zo’n doosje als cadeautje, mét een mooie handgeschreven kaart. De verzendkosten zijn in alle gevallen slechts € 1,95.

Legitiem snoepen

Zin om te snoepen maar ook van plan straks in shape op het strand te verschijnen? Een chef-pop snoepen kan en mag. Na een kwartier is je lekkere trek wel gestild en ben je net zo veel calorieën kwijt als in een volkorenbiscuitje. De salty caramel is mijn favoriet, de arabica coffee komt op de tweede plaats. Absolute aanrader!

Voor deze blogpost heb ik artikelen toegestuurd gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

4 Comments

  1. Super leuk! Dat gaat het moederdagcadeautje voor mijn mama worden. Het klinkt heerlijk en heel leuk dat het ook per post verzonden gaat worden.

  2. Ohh, dat ziet er lekker uit! Ideaal zo weinig calorieën, ik ben ze gaan volgen op Instagram, lijkt me leuk om eens te versturen als verrassingscadeautje.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*