Home » Allerhande kerstfestival

Allerhande kerstfestival

Afgelopen week werd ik door mijn zusje geattendeerd op het krantenberichtje over het Allerhande kerstfestival. Als liefhebber van eten, Albert Heijn/Allerhande en kerst is dit natuurlijk een evenement waar ik bij MOET zijn!

 Allerhande kerstfestival
 

Allerhande kerstfestival is een evenement in de stijl van de populaire foodfestivals, met de sfeer van een kerstmarkt. Proeven, eten en drinken staan centraal. Ook kun je deelnemen aan workshops, kijken naar live kooksessies en inspiratie opdoen voor het kerstdiner. Je loopt er als het ware door het menu – van borrel tot dessert. Dat betekent dus volop proeven en inslaan! Er is o.a. een kerstwinkel waar je direct alles kunt kopen.

Je komt helemaal in de kerstsfeer in het winter wonderland met wensboom, winter barbecue, kerststalletjes en glühwein, een schaatsbaan en live-muziek
Schaatsbaan in het Spoorwegmuseum
Het Allerhande kerstfestival vindt plaats op 11, 12 en 13 december (vrijdag t/m zondag) in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Ga je met de trein dan kun je vanaf Utrecht Centraal met een speciale kersttrein naar het museum toe.
 
De kaartverkoop start op 5 oktober. Op de site kun je je vast aanmelden voor de nieuwsbrief. De toegangsprijs bedraagt 10 euro per persoon. Kinderen t/m 5 jaar zijn gratis, voor kinderen van 6 t/m 18 kost een kaartje 5 euro. Via de site kun je je ook vast inschrijven voor de speciale kookworkshops.
Ik ben er in ieder geval bij, jij ook?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*