Home » Apparatuur die je in huis moet hebben
favoriete keukenapparaten

Apparatuur die je in huis moet hebben

Ben je net zoals ik dol op de nieuwste hi-tech apparatuur? Dan is dit dé blog voor jou! Een blog vol met apparatuur die je moet hebben in je huis. Of het nu aankomt op apparaten in de keuken, voor het huishouden of snufjes om je woonkamer mee te upgraden, alles komt aan bod in deze blog!

Keukenverlichting

Must have keukenapparatuur

Ben je dol op koken? Dan heb ik een aantal keukenapparaten die je echt moet hebben! Zeker als je veel tijd spendeert met het maken van nieuwe gerechten, zijn deze apparaten geen overbodige luxe.

Een slow cooker

Maak je graag stoofgerechten, Indonesisch eten of ben je gewoon dol op heerlijk mals vlees? Dan is een slow cooker het apparaat dat niet mag ontbreken in je keuken. Je hoeft alleen de voorbereidingen te treffen, de slow cooker doet de rest. Leg het gerecht in de slow cooker en laat het een aantal uur sudderen en langzaam garen. Zo maak je met het grootste gemak, heerlijke maaltijden klaar in een handomdraai!

Een hakmolen

Bij het koken van gerechten met veel verschillende ingrediënten die in kleine stukken gehakt moeten worden, neemt het snijden hiervan veel tijd in beslag. Die tijd kun je gebruiken voor andere dingen. Vandaar dat een hakmolen onmisbaar is in je keuken. Een hakmolen snijdt de ingrediënten in een handomdraai fijn. Zo kun jij je focussen op andere aspecten van je gerecht.

televisie in je interieur

Apparatuur om je huis mee te upgraden

Wil jij investeren in je woning? Dan zijn deze apparaten zijn een must have voor jou. Niet alleen jij, maar ook gasten die over de vloer komen, zullen profijt hebben van deze snufjes.

Een waterfilter

Water uit de kraan is prima, maar het verschil met gezuiverd water is zeker te proeven. Als je zelf veel water drinkt of vaak gasten over de vloer hebt die graag water drinken, is het kopen van waterflessen een dure uitgave. Met een Berkey waterfilter kan je áltijd schoon, gezuiverd water serveren. Het werkt als volgt: Je vult het water reservoir met kraanwater. Het kraanwater wordt vervolgens gefilterd en voilá! Schoon en gezuiverd drinkwater!

Een geluidsinstallatie

Genieten van muziek of je favoriete serie moet natuurlijk met een fatsoenlijke geluidsinstallatie gedaan worden! Niemand houdt ervan om gekraak of onzuiver geluid aan te moeten horen. Daarom is een goede geluidsinstallatie geen overbodige luxe. ’s Avonds op de bank genieten van een leuke film met helder geluid of muziek opzetten tijdens een feestje, zonder er bij na hoeven te denken of het geluid wel prima is.

Apparaten voor in huis

Huishoudelijke apparaten om je leven net iets gemakkelijk te maken

Schoonmaken is meestal iets Waar je niet heel erg veel zin in hebt, maar het moet toch gebeuren. Een onopgeruimd huis is voor niemand prettig. Daarom zijn er een aantal huishoudelijke apparaten die het schoonmaken niet leuker maken, maar wel een stuk gemakkelijker.

Een draadloze stofzuiger

De stofzuiger, het bekendste huishoudelijke apparaat, iedereen heeft er eentje. Er is niets mis met een gewone stofzuiger. Het is alleen vervelend dat je steeds weer de stekker ergens anders moet insteken omdat je net niet bij dat ene plekje in de kamer komt. Daarom is een draadloze stofzuiger super handig. Je hoeft niet meer na te denken over waar je de stekker moet insteken, de stofzuiger gaat overal met je mee zonder enig probleem.

Een elektrische raamwisser

Als je het mij vraagt, is ramen wassen de vervelendste huishoudelijke taak die er is. Ben je eindelijk klaar, zie je meestal toch nog strepen en watervlekken op de ramen zitten. Dit is verleden tijd met een elektrische raamwisser. Deze zuigt namelijk het water op zodat je er geen water overblijft op de ramen en je geen strepen meer ziet. Ideaal toch?

Met deze apparaten zorg jij ervoor dat je huis up to date is met de nieuwste apparatuur die je het leven net een stukje makkelijker maakt.

Deze blogpost betreft een samenwerking. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*