Home » De leukste Twitter accounts om te volgen

De leukste Twitter accounts om te volgen

Twitter is als social medium lang niet zo populair als bijvoorbeeld Facebook of Instagram. Het is ook best wel een apart fenomeen. Misschien omdat je beperkt bent tot maar 144 tekens? En dat je dan dwingt kort en bondig te zijn? Er wordt in ieder geval veel geklaagd op Twitter. Heel erg veel geklaagd. Gelukkig valt er ook veel te lachen. Vandaag deel ik de leukste Twitter accounts om te volgen.

twitter logo

Leukste Twitter accounts om te volgen

 

leukste twitter accounts

Sylvia Witteman @sylviawitteman

Ik ben groot fan van Sylvia Witteman. Heb al haar boeken gelezen en lig dubbel om haar columns in Libelle (via mijn schoonmoeder) en in de Volkskrant (door haar steevast de ‘Azijnbode’ genoemd). Via haar tweets lees ik de Volkskrant columns gratis. Sylvia heeft (gortdroge) humor en beheerst de Nederlandse taal meesterlijk.

Schermafbeelding 2017-07-16 om 09.38.37

Merel Morre @merelmorre

Merel Morre is tektschrijver en dichter. Een ware woordkunstenaar, bijna ieder (mini)gedicht raakt. Hard. Ze maakt met haar zus die edelsmid is ook een prachtige sieradenlijn : Dicht op de huid.

leukste twitter accounts

Suzanne Mensen @suuz_

Er wordt heel veel geklaagd op Twitter. Maar er valt gelukkig nog genoeg te lachen, en helemaal als je Suzanne volgt. Suzanne is freelance journalist en werkt voor Vrouw. Haar humor is gortdroog en de situaties die ze beschrijft zijn vaak hilarisch en herkenbaar tegelijk.

leukste twitter accounts

Tutje @tutjeNL

Tutje is qua stijl wel vergelijkbaar met Suzanne Mensen. Ik kopieer hier alleen maar even haar eigen accountomschrijving. Zegt voldoende. Tutje rules!: ‘40+ Blogger met een nuchtere kijk. Blogt met de nodige zelfspot over beauty, anti-aging en dies meer zij, maar kijkt ook wel eens naar het journaal’.

leukste twitter accounts

Omdenken @omdenken

Als raspositivo is dit natuurlijk hét account voor mensen zoals ik. Beer op de weg? Give him a hug! Omdenken is van een probleem een feit maken en daarmee een nieuwe mogelijkheid creëren.

Zit jij op Twitter? Volg je mij al op Twitter? En heb je nog leuke tips voor accounts om te volgen?

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

5 Comments

  1. ik was een paar jaar geleden echt een twitter junk!! en nu helemaal niet meer ….weet niet waarom maar het trekt mij gewoon niet meer

  2. Er zit een hele dikke stoflaag op mijn twitteraccount haha! Maar, nu ik dit zo lees, ik ga toch weer ’s een kijkje nemen!

  3. Goede tips! Meeste volgde ik al 🙂 maar ook een paar nieuwe opties. Tof!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*