Home » Favorieten van november

Favorieten van november

In deze rubriek deel ik mijn favorieten van de maand. Van net verschenen (kook)boeken tot beauty nieuws, van trendy restaurantjes tot handige huis-, tuin- en keukentools, en van Netflix tips tot nieuwe producten uit de supermarkt. Met deze maand mijn favorieten van november 2023.

Favorieten van november

Favorieten van november

Catrice Magic Christmas Story

Sinds eind deze maand verkrijgbaar bij Kruidvat (t/m medio december): de Magic Christmas Story collectie van Catrice. Met daarin dit prachtige oogschaduwpalet met uniek Notenkraker design. Negen winterse kleuren voor € 9,89. Dat wil je toch?

Aviko receptenboek 2023

Ook dit jaar kun je weer een gratis receptenboek (twv € 32,95) aanvragen bij Aviko. Thema dit jaar zijn recepten van eigen bodem. Bestel snel, want op=op! Je bestelt het boek door op deze site jouw favoriet van eigen bodem te kiezen. Correctie: ik zie vandaag dat het boek niet meer is aan te vragen. In plaats daarvan kun je wel een gratis kerstmagazine aanvragen.

Nieuw seizoen van The Crown!

Echte fans weten dit natuurlijk allang al, maar seizoen 6 van de serie The Crown op Netflix mag in mijn lijstje favorieten van november niet ontbreken! Het eerste deel van dit allerlaatste seizoen is op 16 november online gekomen, het laatste deel volgt op 14 december. Nog even geduld dus!

Favorieten van november - Lekker Italië

Lekker Italië

Van Lonely Planet komt een nieuwe reeks culinaire reisgidsen onder de naam ‘Lekker’. In Lekker Italië leer je alle ins en outs van lokale gebruiken en gerechten. Wat zijn de lekkerste seizoensgebonden ingrediënten, essentiële tafelmanieren en de beste adresjes? Leer waarom je noot een cappuccino mag bestellen na 11 uur en nooit je pasta mag snijden met een mes. Een heerlijk boek voor de echte foodie en liefhebber van de Italiaanse keuken!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*