Home » Een terugblik op 2017 (door Evita)

Een terugblik op 2017 (door Evita)

Op het moment dat ik deze terugblik op 2017 schrijf heb ik net de laatste kaart op de bus gedaan. Samen met mijn lief zijn wij ook dit jaar weer druk in de weer geweest om onze dierbaren kerst- en nieuwjaarswensen te sturen, voorzien van een persoonlijke wens. In de kaart van dit jaar staat geschreven: wij wensen jou liefde, licht en leven.

terugblik op 2017

De Kerstdagen liggen nog maar net achter ons en het is nu aftellen naar een nieuw jaar. In deze periode, maakt steevast een gevoel van onrust en weemoed zich van mij meester.

terugblik op 2017

2017 was voor mij een druk, hectisch, stressvol en emotioneel jaar. Maar het was ook een jaar dat veel positieve ontwikkelingen met zich meebracht en het was een liefdevol jaar met veel gezellige, leuke, verrassende en sprankelende momenten waar ik intens van heb genoten. En het jaar waarin ik ben begonnen als gastblogger voor My happy kitchen.

terugblik op 2017

Een jaar van verandering, na maanden van hard werken ben ik samen met mijn lief en hond Molly verhuisd naar een appartement, dat in vier maanden tijd is getransformeerd tot een droomhuis aan het water.

terugblik op 2017

Een jaar van trots, omdat mijn zusje door Zijne Majesteit de Koning werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

terugblik op 2017

Een jaar van dankbaarheid, omdat ik samen met mijn tweelingzusje onze zestigste verjaardag heb mogen vieren, samen met onze dierbaren.

terugblik op 2017

Een jaar van verdriet, omdat ik afscheid heb moeten nemen van een lief vriendinnetje, die ik al vanaf mijn jongste jaren ken.

terugblik op 2017

Een jaar van genieten, van de heerlijke uitjes, vakanties en etentjes.

terugblik op 2017

Maar er staat een nieuw jaar ongeduldig te trappelen om haar intrede te doen…2018! Een nieuw jaar met nieuwe kansen, van nieuwe ontmoetingen, en nieuwe belevenissen. Een nieuw jaar om mooie herinneringen te maken!

Ik zie dan ook 2018 met gezonde nieuwsgierigheid en vertrouwen tegemoet, dit alles met mijn lief, mijn lieve kinderen, familie en vrienden en natuurlijk niet te vergeten…ons hondje Molly!

terugblik op 2017

Rest mij jou en je dierbaren een gezond, een gelukkig en een liefdevol 2018 toe te wensen!

Ik wens je liefde, licht en leven.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*