Home » Food Truck Festival Trek

Food Truck Festival Trek

Afgelopen weekend is het mooie Westbroekpark in Den Haag omgetoverd tot een culinair walhalla tijdens Food Truck Festival Trek. Na een succesvolle editie in Utrecht was nu Den Haag aan de beurt om dit rondreizende gratis festival welkom te heten.

Food Truck Festival Trek

Food Truck Festival Trek

Eén element speelde natuurlijk de onvolprezen hoofdrol dit weekend: de zon! Want wat is het toch lekker om buiten te zijn, te eten en drinken en te genieten van muziek wanneer het zonnetje schijnt. En dat vinden veel mensen, te zien aan de enorme toeloop! Af en toe besloot de ‘BurgeRmeester’ dan ook de toegang te sluiten, om te voorkomen dat er te grote rijen zouden ontstaan.

Het festivalterrein zag er prachtig uit, met picknicktafels, bankjes, lampionnen en natuurlijk de foodtrucks, de een nog mooier of origineler dan de andere. Sushi, temaki, hamburgers, cocktails, wraps, pizza, oesters, worst, you name it, het was te krijgen.

Pizza!
Bodhi ging voor de houtoven pizza!

Op de website www.festival-trek.nl kun je in de gaten houden waar zij de volgende keer gaan neerstrijken. Den Haag heeft in ieder geval de smaak de pakken en kan komend weekend (19,20 en 21 september) alweer verder eten op het Lange Voorhout tijdens Rrrollend Den Haag!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*