Home » Topwijnen bij Lidl

Topwijnen bij Lidl

Gaat je hart sneller kloppen bij het horen van namen als Château Giscours Of Meursault? Of ben je meer een type dat zo een flesje rood uit het schap trekt? Liefhebbers van goede wijnen kunnen hun hart ophalen: vanaf 18 september (t/m 1 oktober) verkoopt Lidl ruim vijftig uitzonderlijk goede Franse wijnen. 

 

Pouilly-Fumé

 

De flessen varieren van zeer betaalbare ontdekkingen tot enkele bekende topnamen als Puligny-Montrachet en Pouilly-Fumé. De wijnen – uit onder andere Bordeau, Bourgogne, Loire en de Elzas variëren in prijs van € 3,33 tot € 39,99. Een groot aantal van deze wijnen is verkrijgbaar in alle filialen.

De informatie over de wijnen van ‘Grands Vins de France’ is gebundeld in een boekje dat verkrijgbaar is bij Lidl. Hierin zijn de wijnen overzichtelijk ingedeeld per regio en voorzien van een heldere uitleg. Daarbij wordt er bij iedere wijn in hoofdlijnen verteld hoe deze is gemaakt en bij welk soort gerecht de wijn geschonken kan worden.

Een leuke en betaalbare manier om je wijnkennis te verbreden. En een goed excuus om nog eens een lekker flesje open te maken. Proost!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*