Home » It’s beginning to look a lot like….Rivièra Maison kerstcollectie!
Riviera Maison kerstcollectie

It’s beginning to look a lot like….Rivièra Maison kerstcollectie!

Nog iets minder dan twee maanden, dan staat Kerst weer voor de deur. En nog veel eerder dan dat breekt het moment aan om je huis weer helemaal in kerstsferen te brengen! Ik wachtte zelf altijd keurig totdat Sinterklaas het land uit was maar nu mijn kind niet meer ‘gelooft’ denk ik dat ik wel wat eerder ga uitpakken. Helemaal nu ik de Rivièra Maison kerstcollectie heb gezien!

Riviera Maison kerstcollectie

Sucker for Christmas

Ik weet niet wat het is maar ik ben dus dol op Kerst. En alles wat met Kerst te maken heeft. Heel december loop ik rond met een enorme glimlach op mijn gezicht. Versier ik mijn huis, ga naar kerstmarkten in binnen- en buitenland en kook en bak me drie slagen in de rondte.

Rivièra Maison kerstcollectie

Ook dit jaar pakt Rivièra Maison weer uit met een enorme kerstcollectie. Met meer dan 150 verschillende ornamenten, mini-kerstbomen, kransen en andere decoraties. It’s really the season to be jolly! Een collectie die vooral roept: hebben, hebben, hebben! Ik geef je vast een voorproefje van de collectie, dit zijn mijn persoonlijke favorieten:

Riviera Maison Kerstcollectie

Het is natuurlijk altijd leuk om de tafel mooi te dekken. En om dan op ieder bord een klein cadeautje te leggen, in zo’n schattig zakje met kersttakje. En heb je die servetring gezien?!

Riviera Maison Kerstcollectie

Prachtig als decoratie op de vensterbank, deze glazen boom met (kunst)boompje erin.

Riviera Maison Kerstcollectie

Alle plantenpotten in de woonkamer vervangen met Kerst gaat wellicht een beetje te ver. Maar deze mooie pot met gouden sterren kan toch ook prima de rest van het jaar?

Riviera Maison Kerstcollectie

De warme chocolademelk met slagroom (en een scheutje Cognac!) drink je uit deze leuke mokken!

Riviera Maison Kerstcollectie

Een mooie krans aan de deur? Keuze genoeg! Die met pauwenveren ziet er wel heel mooi uit.

Riviera Maison Kerstcollectie

Een boom in de boom? Moet kunnen!

Kijk voor een overzicht van de winkels en dealers van Rivièra Maison op de website of shop eenvoudig online.

Hou jij ook zo van Kerst? En koop jij ook ieder jaar wel weer wat moois voor in huis? Of doet het je helemaal niets en zet je alleen een boom neer (of zelfs dat niet)?

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

4 Comments

  1. Jaaa, ik vind kerst heerlijk. Sterker nog; ik ben er al weken mee bezig nu. Gewoon zin in kerst! Mooie spulletjes trouwens!!

  2. kom ik weer haha want ik hou niet van de kerst 😉 maar dat heeft zijn redenenen maar we vieren het wel natuurlijk want de meiden vinden het super. en moet ook bekennen dat als ik nu een tuincentrum in loop en zie kerst prulletjes ik het toch weer koop 😀

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*