Home » Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven
ice amsterdam

Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven

Ik lees zoveel leuke blogs en bladen, krijg iedere dag interessante persberichten en hoor, proef en zie de meest interessante dingen. Die deel ik graag met jullie in de rubriek Saturday Six: zes tips om te zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven. Heb je zelf een leuke tip of een interessant artikel of product waar iedereen van moet weten? Laat het me weten, misschien sta jij in de volgende Saturday Six!

saturday six

Zien

Ik deelde ‘m al eerder op Facebook maar voor het geval je ‘m gemist had (ik kijk zelf vrijwel geen televisie, geen tijd voor…): de kerstcommercial van Albert Heijn. Hou jij het droog?

Beleven

Festivals kunnen natuurlijk ook prima in de winter plaatsvinden! Tijdens Festival Wonderstroom (15 t/m 17 december) kun je in Vlissingen genieten van livemuziek, foodtrucks, straattheater en vuur- en lichtshows. Wonderstroom is het winterse zusje van Festival Onderstroom, dat in de zomer plaatsvindt. Hoe gaaf zal het zijn als het dit weekend zou gaan sneeuwen? Van die mooie zachte witte poedersneeuw? Geniet van een impressie van vorig jaar in het filmpje hierboven. Meer informatie over het programma vind je op www.wonderstroom.nl

ice amsterdam

Doen

De NS deelde in haar nieuwsbrief de negen mooiste schaatsbanen. De ideale activiteit tijdens de kerstvakantie toch? Bij voorkeur met droog weer, een winterzonnetje en van die lekkere knisper kou. En dan natuurlijk met een warme chocolademelk met slagroom even bijkomen van je schaatskunsten.

kerstkaarten met receptillustraties

Kopen

Moet je nog kerstkaarten versturen? In mijn webshop vind je deze prachtige geïllustreerde kaarten met typische recepten voor de feestdagen. Inclusief recept op de achterkant! Een set van vijf bevat de recepten voor een kerststol, appelbeignets, kerstkransjes, glühwein en oliebollen. Bijna te leuk om te versturen! Te koop als set van vijf voor € 7,95.

Arizona low cal

Proeven

Ben jij ook zo’n fan van die mooie flesjes AriZona Iced Tea? Goed nieuws, want er zijn nu ook drie varianten verkrijgbaar met minder calorieën. Een bewustere variant zeg maar. Er is een Green tea honey, green tea citrus en een half iced tea half lemonade variant. Alle drie met slechts 20 kcal per (mooie!) fles. De flesjes zijn te koop bij o.a. Jumbo en Albert Heijn voor € 0,99 (500 ml). De green tea citrus is er ook in 1,5 literpak. Daar fleurt je koelkast van op!

Jullie zijn zelf gek

Lezen

Ik ben echt fan van Sylvia Witteman’s columns in de Volkskrant en de Libelle. Zij is een ware taalkunstenaar en weet me altijd aan het lachen te maken. Regelmatig verschijnen haar columns in bundels, dit is de laatste. Over vrouwen in boerkini, luchtvaartporno, hitler kerstballen en nog veel meer hilariteit! Een altijd goed cadeau voor onder de kerstboom.

Dit artikel kan affiliated links bevatten en/of artikelen die ik toegestuurd heb gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*