Home » Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen en proeven
Grozette

Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen en proeven

Ik lees zoveel leuke blogs en bladen, krijg iedere dag interessante persberichten en hoor, proef en zie de meest interessante dingen. Die deel ik graag met jullie in de rubriek Saturday Six: zes tips om te zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven. Heb je zelf een leuke tip of een interessant artikel of product waar iedereen van moet weten? Laat het me weten, misschien sta jij in de volgende Saturday Six!

Saturday Six

Zien

Het is vandaag Vlaggetjesdag in Scheveningen. Het evenement waarin de Hollandse Nieuwe haring centraal staat. In de haven van Scheveningen is van alles te beleven met muziek, orkesten, muziekkorpsen, artiesten, oude zeilloggers, miniatuurschepen, rondvaarten en verschillende demonstraties.

Nieuw dit jaar is het avondprogramma met een hoofdpodium aan de 2e haven. Luminize, de dames rockband, bekend van The Voice of Holland trapt het avondprogramma af om 16:15 uur. Daarna volgen Gers Pardoel en Xander de Buisonjé.

Beleven

Er is er één jarig, hoera… hoera… Op vrijdag 21 juni bestaat Instock vijf jaar en dat moet gevierd worden. Over de jaren heen heeft dit restaurant namelijk samen met alle gasten al meer dan 700.000 kilo eten van de verspilling gered. Als dat geen dubbele mijlpaal is! Daarom serveren ze 21 juni een spectaculair vijfgangendiner voor €35,- per persoon. Daar schenken ze dan ook nog een lekker glaasje bubbels bij om mee te proosten én ze zorgen voor fijne live muziek om het feestje helemaal af te maken. Reserveer snel een tafeltje in Amsterdam, Den Haag of Utrecht. Op naar de miljoenste kilo!

Doen

Van 17 t/m 23 juni vindt de Spaanse Wijnweek plaats. Elke Spaanse wijnstreek heeft zijn eigen cultuur, streekproducten en gastronomie. Restaurants, wijnimporteurs, wijnbars en hotels uit heel Nederland nemen deel aan de Spaanse Wijnweek 2019. Van Groningen tot Amsterdam en van Den Haag tot Maastricht. Meld je aan om tijdens deze week de Spaanse gastronomie te ervaren bij een van de deelnemende locaties. Van wijnproeverijen tot live Spaanse ham snijden door een cortador de jamón, masterclasses, diners en nog veel meer!

Grozette

Proeven

Ideaal om – als mega kaasliefhebber – altijd in huis te hebben: de houdbare strooikazen van Grozette. In handige strooibusjes en verkrijgbaar in drie smaken: classic, bbq en yummy. BBQ is kaas gemengd met een heerlijke BBQ kruidenmix, yummy is speciaal voor kinderen en is mild van smaak en bevat minder zout. Heerlijk over de pasta, groente, pannenkoek of op brood. Een klein busje (80 gram) Grozette koop je voor € 1,69 bij AH

Princess Traveller Nice

Kopen

De Princess Traveller Nice is een lichtgewicht koffer, met de juiste afmetingen om mee te mogen in de handbagage. Met extra ‘softpocket’ voor je tijdschrift, tickets en paspoort. En het allermooiste: met ingebouwde powerbank om twee devices (mijn telefoon en iPad bijvoorbeeld) op te laden onderweg! Door de 360 graden draaiende wielen manouvreert de koffer super eenvoudig. Deze wil je hebben!

de Wolven

Lezen

Een van de beste thrillerschrijvers van de afgelopen jaren is wel Daniël Cole. Met zijn debuut ‘Ragdoll’ wist hij een ijzersterk boek neer te zetten. Ook het vervolg ‘Marionet’ was steengoed. En nu is er dan deel 3, ‘De Wolven’. Omdat ik zo veel lees, vergeet ik ook weer snel boeken. Best een voordeel vind ik zelf, zo herlees ik mijn favorieten rustig een keer of drie. Speciaal voor deel 3 ben ik nu deel 1 en 2 aan het herlezen, zodat ik daarna meteen door kan gaan in De Wolven. Heb ij al iets van Daniel Cole gelezen? Zeker doen!

Dit artikel kan affiliated links bevatten en/of artikelen die ik toegestuurd heb gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*