Home » Voordelig uit eten met RestaurantKaart
SooFrench restaurantkaart

Voordelig uit eten met RestaurantKaart

De favoriete hobby van ons gezin? Uit eten gaan! Een heerlijke, maar ook wel kostbare hobby. Minstens één keer per week laat ik mijn keuken met liefde in de steek voor een lunch of diner buiten de deur. Met RestaurantKaart krijg ik maar liefst 50% korting op het à la carte menu van de leukste restaurants! Je zou er haast twee keer voor in de week uit eten gaan!

RestaurantKaart Restaurant Den Haag uit eten

Restaurant SooFrench Wassenaar

Peter en ik zijn allebei druk met werk en hobby. Dus is een doordeweekse lunch samen een bijzonder gezellig uitje. In restaurant SooFrench in Wassenaar waanden we ons op een druilerige woensdagmiddag haast even in zonnig Zuid-Frankrijk!

RestaurantKaart Restaurant Den Haag uit eten

Naast dat je hier heerlijk kunt lunchen of dineren verkoopt de eigenaresse (die jarenlang in Parijs heeft gewoond) allerlei Franse delicatessen. Een gezellige en verleidelijke aanblik!

RestaurantKaart Restaurant Den Haag uit eten

Proeverij

Van de kaart koos ik de assiete SooFrench; Een proeverij van quiche, paté en camembert met baquette, cornichons en een groene salade. Natuurlijk met een glas bubbels erbij, we zijn immers een beetje ‘op vakantie’. Peter ging voor de omelette SooFrench, met kaas, ham, tomaat en lente-ui. En een lekkere baquette met Franse droge worst en cornichons.

RestaurantKaart Restaurant Den Haag uit etenHeerlijke, eerlijke eenvoudige gerechten, van goede kwaliteit. Meer heb je niet nodig toch?

RestaurantKaart Restaurant Den Haag uit eten

Tartelette

Ik kon de tartelettes au citron uit de vitrine niet weerstaan, maar of ik ‘m op zou krijgen? Natuurlijk wilde ze ons ieder een halve tartelette serveren! Met een cappuccino een heerlijke afsluiter van een gezellige lunch.

RestaurantKaart Restaurant Den Haag uit eten

RestaurantKaart

Voor een lidmaatschap van RestaurantKaart betaal je € 6,99 per maand. De eerste maand is overigens gratis en kun je op RestaurantKaart aanvragen. Gewoon proberen dus, je kunt je abonnement maandelijks weer opzeggen. Met de RestaurantKaart app krijg je 50% korting op de rekening, met uitzondering van de drankjes. In plaats van € 42,35 betaalde ik bij SooFrench nu dus maar € 30,50. Een korting van € 11,85. Met één lunch heb ik de maandbijdrage er al ruimschoots uit!

RestaurantKaart Restaurant Den Haag uit eten

Uit eten voor de helft van de prijs?

Hoe dat nou kan, dat je maar 50% betaalt? Omdat er in de praktijk op een gemiddelde avond 800.000 stoelen leeg staan in restaurants in Nederland. Terwijl er wel is ingekocht en personeel aanwezig is. Deze lege stoelen worden via RestaurantKaart deels verkocht met 50% korting op het eten. Fijn voor de restaurants, en fijn voor jou! Je werkt en passant mee aan het voorkomen van voedselverspilling.

RestaurantKaart Restaurant Den Haag uit eten

De RestaurantKaart app

Na het registreren op RestaurantKaart.nl, kun je RestaurantKaart als een app voor Android of Apple downloaden. Via de app vind en reserveer je snel een restaurant van jouw keuze, zelfs vanavond al. Tijdens het afrekenen kun je makkelijk de app openen en laten zien aan het personeel. Je ontvangt dan ter plekke 50% korting op al het eten. Ik heb alweer gereserveerd, want fijne favoriete adresjes zoals Glaswerk en Club Vers staan er ook tussen!  Benieuwd geworden? Test RestaurantKaart nu zelf de eerste maand helemaal gratis! Klik hier om lid te worden.

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met RestaurantKaart. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*