Home » Tasty Club app
tasty club app

Tasty Club app

Uit eten gaan zou je best weleens mijn favoriete hobby kunnen noemen. Want hoe dol ik ook op koken ben, het plezier van eten in een restaurant, bediend te worden en van de kaart de lekkerste gerechten uit te kiezen (het allermoeilijkste gedeelte), daar kan niets tegen op. Mijn ideale avond uit en de manier om iets te vieren. Als is maar dat de werkweek weer om is…De Tasty Club app is dan ook echt iets voor mij!

tasty club app

Nou hebben wij het als tweeverdieners helemaal niet slecht, maar ook onze portemonnee laat te frequent uit eten gaan helaas niet toe. Ik ben daarom altijd wel op zoek naar leuke voordeeltjes en betaalbare restaurants. Ik heb lange tijd allerlei Groupon, Dag deals en gelijksoortige aanbieders doorgespit en zo ook wel veel voordeeltjes behaald, maar hieraan zaten wat mij betreft altijd twee grote nadelen: de enorme hoeveelheid mail en het feit dat er uiteindelijk toch vaak een aangepast menu wordt geserveerd en je niet altijd a la carte kunt eten.

Toen ik onlangs op Instagram gevolgd werd door Tasty Club werd ik nieuwsgierig. Een app, geen coupons, en tot wel 25% korting op de totale rekening? Daar moest ik meer van weten!

Een lidmaatschap voor Tasty Club app kun je aangaan voor 1, 3, 6 of 12 maanden. Een lidmaatschap van een maand kost € 4,95. Sluit je een jaarlidmaatschap af dan ben je nog maar € 3,33 per maand kwijt. En dat bedrag heb je snel terugverdiend! Want de korting geldt dus op de gehele rekening, inclusief de drankjes, en voor maximaal 4 personen. En dat kan op een gemiddelde restaurantrekening natuurlijk al snel oplopen. Wij zijn met z’n drietjes meestal rond de 75 euro kwijt, wat dus een korting van maar liefst € 18,75 betekent. Dus ook als je maar 1 x per maand uit eten gaat verdien je het lidmaatschap snel terug.

euro's

Mijn vader zei altijd: ‘als iets te goed is om waar te zijn, dan is dat het meestal ook’. Dus waar zit hier dan het addertje onder het gras? Tasty Club is een jonge onderneming die nog volop aan het groeien is. Momenteel zijn er 323 restaurants aangesloten, wat natuurlijk niet zo heel veel is. En die restaurants liggen ook nog eens grotendeels in de randstad. En hoewel het streven is om bij alle restaurants minimaal 25% korting te krijgen, is dat helaas nog niet overal het geval. Maar er wordt hard aan gewerkt, en er komen iedere dag nieuwe restaurants.

Ik ben in ieder geval geïnteresseerd geraakt en heb een abonnement afgesloten, al is het maar om weer eens wat nieuwe restaurants te gaan uitproberen die zich al wel bij Tasty Club hebben aangesloten. Mijn favoriete Argentijn in Den Haag, Santos, zag ik al wel in het rijtje staan. Restaurant reviews (met Tasty club korting!) zul je dus zeker nog teruglezen hier op My happy kitchen.

De Tasty club app is te downloaden voor Apple en Android.

Deze review bevat producten die mij zijn toegestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

2 Comments

  1. Dat is een mooie tip!
    Zelf ga ik ook graag uit eten, al is het maar om een restaurant eens geprobeerd te hebben. Ik vind het altijd weer een avontuur, maar ik moet wel zeggen dat ik uit eten gaan in België, Frankrijk of Italië een minder hachelijke onderneming vind dan hier in NL. Zowel het eten als de bediening laten toch wel vaak heel wat te wensen over, vind ik.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*