Home » The Steak Club ’s Gravenzande
The Steak Club 's Gravenzande

The Steak Club ’s Gravenzande

Het Westlandse strand is een nog onontdekte parel aan de Nederlandse kust. Tussen Scheveningen en Hoek van Holland vind je letterlijk en figuurlijk nog een zee aan rust en ruimte. En als je de dag afsluit in het hippe The Steak Club in ’s Gravenzande heb je wat mij betreft een perfecte zomerdag te pakken.

The Steak Club 's Gravenzande

The Steak Club

Gelegen aan een gezellig pleintje in het centrum van ’s Gravenzande (op zo’n 15 kilometer van Den Haag) vind je restaurant The Steak Club. Naast een zonnig terras heeft deze trendy tent een open keuken, muren met graffiti en gezellige hoekjes met planten en bloemen. Maar het belangrijkste is de menukaart, die je zou kunnen omschrijven als urban fusion. De man van het echtpaar dat de zaak runt wilde graag iets doen met steaks, en omdat sushi en cocktails áltijd een goed idee werd besloten dit te combineren. Steak, sushi & cocktails it is. En dat pakte goed uit!

The Steak Club 's Gravenzande

Steak & sushi

Op de kaart vind je dus zogezegd heerlijke ossenhaas, rib-eye en entrecote, maar ook klassiekers als carpaccio en steak tartare. Ik weet nu al dat ik nog een keer terug ga komen voor de chunky Tuna Tartare & Quacamole Yuzu. Tijdens een heerlijk diner op een terras met een aantal collega bloggers kregen we een impressie van de kaart te proeven. Van de focaccia met aioli tot de baby calamaris met yuzu mayo, alles smaakte naar meer! De ossenhaas was botermals en van de tuna en beef taco’s kon ik wel een bord vol op!
 
The Steak Club 's Gravenzande
 
De kwaliteit van het eten is gewoon heel goed en de smaakcombinaties origineel en lekker. En dat alles geserveerd op prachtig servies maakt het voor mij dan wel echt af!
 
The Steak Club 's Gravenzande

Cocktails

We werden welkom geheten met een heerlijke pornstar martini en later dronk ik nog een mojito. Ook de rosé die werd geschonken smaakte perfect! 
 
The Steak Club 's Gravenzande

Sweets

We sloten af met de ‘sexy Ever After Smaaksensaties’, een schaal vol zoete heerlijkheden als oreo taart, lava cake, churros, mochi’s en pasteis de nata. Het was een warme zwoele zomeravond die van mij nog wel even mocht duren. Ik kom zeker terug (woon gelukkig ook lekker dicht bij!)
 

The Steak Club

Langestraat 131
’s Gravenzande

Volg ze ook op Instagram!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*