Home » Lemon Kitchen special pizza bij Sugo
Lemon Kitchen special pizza

Lemon Kitchen special pizza bij Sugo

Als er één iemand is voor wie ik echt bewondering heb, dan is het wel Jadis van The Lemon Kitchen. Zij heeft tijdens en na haar studie haar blog en een bloeiend bedrijf opgezet. Het hele plaatje klopt gewoon bij haar. Van de recepten tot de fotografie en de styling. Van een eigen kookboek tot samenwerkingen met mooie en passende merken. De meest recente? Een eigen Lemon Kitchen special pizza bij Sugo. En ik mocht ‘m proeven!

Lemon Kitchen special pizza

Lemon Kitchen special pizza

Denk aan de kenmerkende luchtige, lichte en krokante bodem van Sugo. Doe je ogen dicht en stel je dan een topping voor van mascarpone, groene pesto, gegrilde paprika, courgette, burrata, salie, citroen en citroen zeste. Neem een hap en geniet van een heerlijke combi van hartig, fris en romig tegelijk. Wat een ontzettend lekkere pizza. Burrata is sowieso al een top ingrediënt, maar de citroen en de zeste maken dit gerecht echt af. En dat was te verwachten natuurlijk, voor een foodie die een passie heeft voor mooi eten met een frisse twist. De citroen is dan ook de onmisbare smaakmaker in al haar gerechten.

Lemon Kitchen special pizza

Sugo

Sugo is een zogenaamde ‘pizza al taglio’ restaurant, een concept dat ik goed ken van de tijd dat ik in Rome woonde. Je bestelt hier vierkante stukken pizza die steeds vers gebakken worden. Je kunt zo prima variëren en in plaats van één smaak pizza drie verschillende stukken kiezen. En dat is handig, want kiezen uit het heerlijke aanbod is best lastig! Want ga ik voor de gekarameliseerde ui en walnoot? Of toch liever voor de truffelsalami?

Antipasti bij Sugo

Er zijn maar liefst negen vegetarische toppings verkrijgbaar, waarvan drie vegan. Een aanrader zijn ook zeker de antipasti om te delen vooraf. Een bord vol bresaola, salami, burrata en heerlijke SUGO flatbread. Voor de zoetekauwen valt er ook na de pizza nog genoeg te kiezen. Van tiramisu tot Siciliaanse cannoli (zoooo lekker!). Even geen zin in pizza? Er staan ook twee verse pasta’s op de kaart.

Sugo Rotterdam

Sugo Rotterdam (Westblaak)

Wij waren uitgenodigd in het gezellige filiaal aan de Westblaak in Rotterdam. Met een frisse lichte inrichting. Sugo heeft nog een filiaal in Rotterdam en verder nog in Utrecht, Eindhoven en Amsterdam. De enige vraag rest dus nog: wanneer komen ze naar Den Haag? Ik ben voor!

Ik ben uitgenodigd om bij Sugo te komen eten. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*