Home » Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven
Seedlip

Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven

Ik lees zoveel leuke blogs en bladen, krijg iedere dag interessante persberichten en hoor, proef en zie de meest interessante dingen. Die deel ik graag met jullie in de rubriek Saturday Six: zes tips om te zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven. Heb je zelf een leuke tip of een interessant artikel of product waar iedereen van moet weten? Laat het me weten, misschien sta jij in de volgende Saturday Six!

saturday six

Zien

Japanse tuin

T/m 10 juni is de Japanse tuin op Park Clingendael in Den Haag weer geopend. Uniek in Nederland is deze verzameling van zeldzame bomen en platen. De tuin is maar 8 weken per jaar toegankelijk voor publiek. Zes weken in het voorjaar, en twee weken in het najaar. Probeer doordeweeks te gaan, in het weekend is het er net zo druk als de Kalverstraat op zaterdag!

Beleven

Dit weekend kunnen Rotterdamse bourgondiërs (ook niet Rotterdammers zijn welkom hoor!) weer terecht bij Foodtruck Festival Trek. Leg je picknickkleed maar neer in het Vroesenpark en geniet van al het lekkers dat de foodtrucks te bieden hebben. Van sushi tot Surinaams en van vega tot burgers. En er is entertainment, van muziek tot kleinkunst.

Hudson Beach

Doen

Ook zo’n fan van Hudson Bar & Kitchen? Vanaf halverwege deze maand kunnen strandliefhebbers terecht bij de strandhotspot van Kijkduin: Hudson Beach. Waan je hier voor even in het zonovergoten Californië door de frisse witte meubels & aankleding en een laid-back surfsfeer. En geniet van het prachtige uitzicht over het Zuiderstrand, terwijl je smult van American classics, beachfood & frisse cocktails.

paveKopen

Dat kaas en wijn goed samen gaan, dat wist ik wel. Maar kaas en bier? Of in dit geval: kaas van bier! De pave à la Leffe is verkrijgbaar in blond en bruin en smaakt verrassend lekker. Ik was vooral gecharmeerd van de blonde variant. Verkrijgbaar bij o.a. Albert Heijn voor € 3,95 (stuk van 200 gram)

Seedlip

Proeven

Wel de smaak, niet de alcohol? Seedlip is ’s werelds eerste gedistilleerde non-alcoholische spirit, en biedt dé oplossing voor het groeiende dilemma van ‘what to drink when you’re not drinking’ . Al razend populair in Engeland, waar het ook geblend en gebotteld wordt.

De spirits van Seedlip bevatten geen calorieën, zijn suikervrij, zoetstofvrij en vrij van kunstmatige toevoegingen waardoor bijvoorbeeld een Seedlip & Tonic een heerlijk en volwassen alternatief voor alcohol is wanneer je niet wilt of mag drinken. Seedlip is verkrijgbaar in twee varianten bij diverse slijters voor € 29,95 (70 cl).

foodies

Lezen

Foodies is hét tijdschrift voor mensen die van lekker eten houden. Voor mensen die graag willen weten waar hun eten vandaan komt en hoe het wordt gemaakt. Foodies biedt maandelijks tientallen recepten: van eenvoudig tot uitdagend, maar altijd maakbaar en toegankelijk. Daarnaast staat het blad vol met mooie reportages, inspirerende interviews, de nieuwste kookboeken, kooksnufjes en nog veel meer. Proberen? Neem dan een proefabonnement voor drie maanden voor € 15,00. Het abonnement stopt vanzelf. Ik word altijd blij als er weer een nieuw exemplaar in de brievenbus ligt, zoals het Italië nummer hierboven dat nu in de winkels ligt!

Dit artikel kan affiliated links bevatten en/of artikelen die ik toegestuurd heb gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

2 Comments

  1. wat een leuk overzicht weer!! en jaaa de japanse tuinen 😀 stond voor vandaag op de planning maar die liep even anders helaas

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*