Home » Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen en proeven
Mymuesli adventskalender

Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen en proeven

Ik lees zoveel leuke blogs en bladen, krijg iedere dag interessante persberichten en hoor, proef en zie de meest interessante dingen. Die deel ik graag met jullie in de rubriek Saturday Six: zes tips om te zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven. Heb je zelf een leuke tip of een interessant artikel of product waar iedereen van moet weten? Laat het me weten, misschien sta jij in de volgende Saturday Six!

saturday six

Zien

Kan jij ook niet wachten tot het kerstmis is (nog 73 dagen)? Of eigenlijk december? Ik ben dol op de decembermaand, van Sinterklaas tot Kerst en alle dagen ertussen. Om alvast in de stemming te komen: 17 minuten lang de meest hartverwarmende kerstcommercials.

Zakdoekjes bij de hand!

festival circolo

Beleven

Dit weekend vindt in Tilburg het Festval Circolo plaats, hét festival voor hedendaags circus. Tijdens dit event zijn meer dan 100 korte en langere circusvoorstellingen te zien van internationale gezelschappen en Nederlands talent. Wil je het helemaal goed doen reserveer dan een plekje in de Bistro Food Jugglers van Cookaholics. Vanuit deze transparante tent blijf je ook tijdens het eten verbonden met de circussfeer op het terrein!

Doen

Eind deze maand opent in Pathé Scheveningen een 4DX-zaal. Je kijkt daarbij niet alleen naar een film, maar beleeft hem in een vierde dimensie: twintig effecten zoals bewegende stoelen, weersimulaties en geuren lopen synchroon met de actie op het scherm en zorgen voor een ongekende ervaring.

Houd de website in de gaten, dit wil je meemaken!

Jumbo wijnen

Proeven

Jumbo voegt in één keer maar liefst 200 nieuwe wijnen toe aan het assortiment. En ik mocht ze proeven (niet alle 200  hoor!). Lendl Mijnhijmer (wijnsommelier van het jaar) verzorgde een heerlijke proeverij met bijbehorende hapjes. Lendl beveelt o.a. de Carmènere van Terra Pura Selection aan en de Chardonnay van Trentham. I couldn’t agree more! Beide wijnen zijn nu in de seizoensaanbieding en kosten € 5,99 (ipv 7,99)

Mymuesli adventskalender

Kopen

Ook dit jaar is er weer een heerlijke adventskalender van Mymuesli verkrijgbaar. Er zijn er maar liefst vier: een deluxe versie met muesli’s, porridges en mueslirepen (€ 139,90), een 2go versie (€ 59,90) een porridge adventskalender (€ 49,90) en een mueslireep adventskalender (€ 59,90).Pre-order nu, dan heb je de kalender zeker op tijd in huis!

Surimam cooking

Lezen

Na het succes van Surimam Cooking vorig jaar zijn de drie zusjes Waal terug met een deel 2 van het populaire kookboek. In dit deel ligt de focus op het gebruik van Surinaamse kruiden en groenten. Naast 60 heerlijke nieuwe recepten delen ze weer verhalen van hun oma’s en gaan de zusjes in op de veranderingen in de hedendaagse Surinaamse keuken. Een boek vol liefde en smaak! Ik zal binnenkort uit dit boek gaan koken, dus later meer! Maar voor nu: kopen!

Dit artikel kan affiliated links bevatten en/of artikelen die ik toegestuurd heb gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*