Home » Saturday six – zien, horen, doen, lezen, kopen & proeven
iced caramel macchiato

Saturday six – zien, horen, doen, lezen, kopen & proeven

Ik lees zoveel leuke blogs en bladen, krijg iedere dag interessante persberichten en hoor, proef en zie de meest interessante dingen. Die deel ik graag met jullie in de rubriek Saturday Six: zes tips om te zien horen, doen, lezen, kopen & proeven. Heb je zelf een leuke tip of een interessant artikel of product waar iedereen van moet weten? Laat het me weten, misschien sta jij in de volgende Saturday Six!

saturday six

Zien

In mijn artikel fifty before fifty noemde ik het al: ik wil binnenkort mijn eerste youtube filmpje gaan opnemen. Ik heb al een kanaal aangemaakt, dus het begin is er (abonneer je maar alvast)! Wie ook sinds kort is gaan vloggen is één van mijn favoriete blogster Karen van Karenz.nl. En hoewel ik eigenlijk het liefst gewoon ouderwets blogjes lees ’s morgens moet ik zeggen dat ik haar weekvlogs stiekem hartstikke leuk vind om te kijken. Lekker met een bak koffie even een kijkje nemen in andermans leven. En had ik al gezegd dat Karen een te schattig (bijna 1 jaar oud) zoontje heeft? Kijken dus. En abonneren! Hopelijk laat ik over een paar weken hier ook mijn eigen kanaal zien.

Horen

Nog een video in deze blogpost. Volgens mij heb ik nog nooit verteld dat Rammstein mijn favoriete band is? Vaak zeggen mensen dat ze deze muziek helemaal niet bij mij vinden passen. Onzin natuurlijk, wat voor type vrouw moet je dan zijn om van Duitse industrial metal te houden? Ik vind het geweldige muziek, en Mei herz brennt is één van mijn favoriete nummers!

foto BOERenMARKT

Doen

Vind je biologisch eten belangrijk? En wil je graag meer weten over wat biologisch boeren zo uniek maakt? Dan is ‘Lekker naar de Bioboer’ op 17 en 18 juni je kans om live in contact te komen met zo’n 150 biologische boeren.

Door het hele land stellen biologische boeren hun erf open . Bezoekers kunnen genieten van tevreden koeien, modderige biggen en volle akkers met gezonde groenten. Er zijn rondleidingen, boerenmarkten, workshops en proeverijen. Daarnaast kunnen bezoekers kalfjes knuffelen, zelf fruit plukken, wijn proeven of boter schudden. Ook voor de kinderen wordt er van alles georganiseerd. Van speurtochten tot knutselen en van hooibalen klimmen tot eitjes rapen.

Op www.lekkernaardebioboer.nl vind je – naast het programma – ook nog eens ruim 30 prachtige fietsroutes langs diverse biologische boerderijen.

Vlaggetjesdag

Kopen

Het is vandaag Vlaggetjesdag, dus op naar Scheveningen om nieuwe haring te kopen! Dit jaar bestaat Vlaggetjesdag 70 jaar dus is het extra feest. Met o.a. Jan Smit. Het hele programma vind je op de site.

iced caramel macchiato

Proeven

Niets smaakt zomers zo lekker als een heerlijk glas ijskoffie. Deze ijskoude caramel macchiato maak je heel gemakkelijk zelf!

jobvious

Lezen

Op zoek naar de ideale baan? Begin met de zoektocht naar jezelf! In Jobvious helpt Laura je op weg naar jouw ideale baan door meer over jezelf te leren. Door de kruipen in de rol van de personeelsmanager, marketingmanager en verkoopmanager leer je wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. In het boek staan praktische modellen en testen en links naar webpagina’s met praktische oefeningen om meteen in de praktijk te brengen. Echt een doe-boek dus

Uit de Enneagram bijvoorbeeld weet ik nu dat ik een ‘zeven’ ben. Een levensgenieter slash avonturier. En daarmee ook mijn sterke punten (producties, optimistisch, vol ideeën, oplossingsgericht) én de zwaktes (weinig discipline, uitsteller van zaken die ik niet leuk vind, soms te impulsief). Daar kan ik wat mee! Een aanrader voor iedereen op zoek naar een (nieuwe) baan!

Dit artikel bevat affiliated links en/of artikelen die ik toegestuurd heb gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

7 Comments

  1. Wat leuk dat je video’s gaat maken. Ik ga me vast abonneren!

  2. Oooh wat gaaf. Je gaat vloggen. Ik ben benieuwd!

  3. Oh wat superlief. Dank voor het noemen. En ik ben natuurlijk reuze benieuwd naar jouw vlogs!

  4. Laura Berns-van Unen

    Bedankt voor je review Anne-Marie! Dat waardeer ik zeer! En het is natuurlijk fijn om te horen dat je JOBvious een aanrader vindt :-).
    Heel veel succes met de blogs en vlogs!
    Groet Laura

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*