Home » Win kaarten voor het AH sportfestijn!

Win kaarten voor het AH sportfestijn!

NOC*NSF en Albert Heijn organiseren in het weekend van 9 en 10 september het allereerste AH Sportfestijn in het Haagse Zuiderpark. En jij kunt daar bij zijn! Ik verloot onder mijn lezers 5 x 2 kaarten voor het grootste sportpretpark van Nederland: een leuk en sportief uitje voor het hele gezin.

AH sportfestijn

Meer dan 50 Olympische sporten

Judo, tennis, badminton. Maar ook minder bekende sporten zoals slacklining (balanceren op een strak gespannen band) of freerunning. Tijdens het sportfestijn kun je kennis maken met meer dan 50 olympische sporten. Altijd al een keer willen suppen, kruisboogschieten of boksen? Grijp je kans! Je kunt alle sporten gratis beoefenen. Bovendien zijn er topsporters en coaches aanwezig voor workshops, demonstraties en meet & greets.

AH Foodcourt

Van al dat sporten krijg je (gezonde) trek! Neem zeker een kijkje bij het AH Foodcourt voor een heerlijke smoothie, salade of sandwich. Allerhande chef koks laten zien hoe je deze gerechten het beste klaar kunt maken. En de sportdiëtisten kunnen al je vragen over sport en voeding beantwoorden. Ze helpen je om jouw ideale sportmenu samen te stellen.

Ook zijn er allerlei foodtrucks aanwezig, kiezen wordt nog moeilijk. Op de site kun je alvast een beetje voorgenieten.

ah foodcourt

Kaartjes kopen voor het AH sportfestijn

Je kaartjes bestel je eenvoudig online. Kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang, voor kinderen van 5 t/m 17 betaal je slechts € 5,00. Iedereen vanaf 18 jaar betaalt € 10,00 euro toegang.

Het sportfestijn is op beide dagen geopend van 10.00 – 20.00 uur.

byzoo giraffe vacuum blender komkommer smoothie

Winnen!

Samen met AH mag ik maar liefst 10 kaarten weggeven. Als ik heb gesport (ik doe 2 x per week aan krachttraining) eet ik altijd een bakje Griekse yoghurt met granola en honing of een smoothie met komkommer en limoen. Wat is jouw favoriete sportsnack? Laat het hieronder of op Facebook weten in de reacties. Onder de inzendingen verloot ik 5 x 2 toegangskaarten. Je kunt meedoen t/m 29 augustus. Op woensdag 30 augustus maak ik de winnaars bekend en stuur ik je de (digitale) kaarten toe. Laat dus een geldig e-mailadres achter!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

7 Comments

 1. Na het sporten een smoothie van aardbeien en yoghurt. En extra een lekker bakje koffie, aangezien ik een koffieleut ben.

 2. Saskia van der Zijden

  Een heerlijke shake van kokosmelk, een banaan en ijsblokjes. Even in de blender, zo simpel, zo heerlijk…..

 3. Gewoon een beschuitje met kaas!

 4. Bij de zwangerschapsbootcamp maakten wij in de winter steeds schaatspassen en bewegingen. Toen het echt vroor kon ik helaas niet schaatsen vanwege mijn dikke buik. Droogoefenen ging wel…. daarna warme choco met slagroom! Vond dat ik dat wel verdiend had 😉

 5. Na het sporten eet ik graag en koude frittata (die ik van tevoren heb klaargemaakt). Lekker met spinazie of courgetten, elke keer weer een andere variatie. Afkoelen en dan in de koelkast.

 6. jeanette doeschot

  na het sporten eet ik een bakje Griekse yoghurt met banaan, granola en stukjes chocolade 90%. jummie!

 7. Gefeliciteerd Christa, Saskia, Liesbeth, Paula en Jeanette. Ik stuur jullie straks een mailtje met de kaartjes! Veel plezier tijdens het AH sportfestijn.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*