Home ยป Nagerecht ยป Pagina 14

Nagerecht

frozen yoghurt m&m's

Frozen yoghurt met M&M’s

Ook zonder ijsmachine kun je zelf het heerlijkste ijs maken. Het is soms wat meer werk maar het resultaat mag er evengoed wezen! Zoals bijvoorbeeld deze heerlijke frisse en zomerse frozen yoghurt, met een topping van crushed M&Mโ€™s. Jaren geleden had ik een ijsmachine. Met een dubbele bak, echt een […]

aperol spritz jelly

Aperol Spritz jelly

ย Vorig jaar zomer schreef ik het al, Aperol Spritz is echt mijn drankje. De combi van prosecco met de zoet bittere smaak van Aperol is heerlijk en dorstlessend. En hoewel 2016 de zomer wordt van de gin cocktails hou ik het lekker bij mijn Italiaanse drankje. Ik maakte er zelfs […]

Supersnelle tiramisu

Supersnelle tiramisu

In de supermarkt kwam ik laatst een nieuw product tegen: crema di tiramisu van Galbani. Ik ben dol op alles wat nieuw is dus het bakje lag natuurlijk direct in mijn boodschappenwagentje. Ik maakte er deze heerlijke supersnelle tiramisu mee! Galbani crema di tiramisu is een kant-en-klaar product gemaakt van […]

sinaasappelcharlotte

Koningsdag sinaasappelcharlotte

Een charlotte is altijd een feestelijk toetje. Het is beslist niet moeilijk te maken maar ziet er wel indrukwekkend uit. Voor Koningsdag koos ik dan ookย voor een sinaasappelcharlotte, natuurlijk gemaakt van ‘appeltjes van oranje’. Maar je kunt natuurlijk ook ander fruit gebruiken voor deze charlotte, zoals aardbeien of frambozen. Voor […]

apple crumble

Apple crumble dessert

Het is weer tijd voor de maandelijkse foodblogswap: een heerlijk recept voor apple crumble! Deze maand mocht ik koken van de blog Bakken zonder beesten. Met als ondertitel โ€˜plantaardig bakken zonder poehaโ€™. Op dit blog verzamelt Jessi, vegetariรซr en vegan-in-wording recepten zonder zuivel en/of ei. En dan heb ik het dus […]

Haagse bluf

Haagse bluf in de Schilderswijk

Haagse bluf in de Schilderswijk. Hoewel ik niet ben geboren en getogen in Den Haag mag ik mij na 23 jaar wonen in de hofstad toch best wel een Hagenees noemen. Of een Hagenaar. En dan mag het recept voor Haagse bluf natuurlijk niet op mijn blog ontbreken!