Home » MHK Culi News Flash april

MHK Culi News Flash april

Joehoe, het is weer lente. En dat merk je ook aan de persberichten die voorbij komen. Welk drankje zal dit jaar de nieuwe terrashit worden? Misschien wel de limonsecco? Of toch de lemon cheesecake creamdrank? De zomer wordt in ieder geval citroentjesfris!

My happy kitchen culi news flash

Limonsecco
Limonsecco van Il mio gusto is een combinatie van – je raadt het al – de citroenlikeur limoncello en prosecco. Verenigd in een mooie knalgele fles. Volgens het persbericht ‘de Italiaanse zon gevat in een prachtige fles, ongekend mooi en lekker’. Laat die zomerzon maar komen! Verkrijgbaar vanaf nu voor € 9,99. Het lijkt mij heerlijk, dus ik ga dit zeker een keer ’testen’!

Limonsecco

Lemon cheesecake creamdrank
Volgens het persbericht hét drankje voor de dessertliefhebber. Een romig drankje met de smaak van citroen cheesecake. Om puur van te genieten of over ijs te gieten. Verkrijgbaar vanaf nu bij Hoogvliet, Jumbo of Plus. Met een inhoud van maar 35 cl. en een prijs van rond de 5 euro toch zeker het proberen waard?!

Lemon cheesecake likeur
Australian Snappers
Na het ijs brengt Australian nu ook haar chocolade naar de supermarkt. Vanaf nu zijn in de supermarkten van PLUS en Deen de nieuwe repen ‘Snappers’ van Australian te koop in vijf smaken. Ik ben vooral benieuwd naar de Dark 55% caramel seasalt & almond nougat. Een mond vol! Daarnaast zijn er nog de Snapper dark 78%, Snapper extra dark 85%, Snapper milk hazelnuts en de Snapper dark hazelnuts voor € 2,29 per reep.

 

Hudson Bar & Kitchen in Kijkduin
Eerder schreef ik al over het restaurant Hudson Bar & Kitchen in het centrum van Den Haag. Heerlijke eerlijke real American keuken voor een goede prijs. Denk chili con carne, hamburgers, spareribs met Coca Cola BBQ glazuur. Sinds vorige maand heeft Hudson er een vestiging bij: op de boulevard van het strand bij Kijkduin kun je nu, in het zonnetje op het terras, genieten van al dit lekkers. Oreo Chocolate Supreme milkshake erbij misschien?

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*