Home » MHK Culi news flash mei 2016
Groente-innovaties

MHK Culi news flash mei 2016

 

Het is alweer bijna het eind van de maand dus tijd voor een nieuwe MHK culi news flash mei 2016! Welke leuke en interessante producten kwamen er deze maand in mijn mailbox terecht? We gaan richting de zomer (al lijkt het er niet altijd op) dus dit keer veel wijn, bbq en mediterraanse dip!

blauwe wijn

 

Blauwe wijn

Een godslasterlijke drank volgens de traditionele wijnmakers. Een revolutie in de wijnwereld volgens het team van jonge ondernemers. Uniek, dat is Gik zeker: blauwe wijn! Ik heb het nog niet mogen proeven maar ben zeker wel benieuwd. Te koop via www.blauwe-wijn.nl vanaf € 12,95 per fles

 Groente-innovaties

Meer groente en fruit!

Omdat we van de nieuwe schijf van vijf nog meer groente en fruit moeten eten komt AH met een aantal nieuwe producten die het ons makkelijker maakt de richtlijnen te halen. Denk bijvoorbeeld aan verse groente- en fruitspreads voor op brood en nieuwe mixen met wokgroente. Vrij uniek is vooral de pasta en rijst gemaakt van groente. Rijst van verse bloemkool, tagliatelle van wortel en spaghetti gemaakt van courgette. Als die 2,5 ons groente en 2 stuks fruit nu niet meer lukken….. Te koop bij AH vanaf € 1,99

heksenkaas

Nieuwe variant van Heks’nkaas

Voor de zomer brengt Heks’nkaas een tijdelijke variant in mediterraanse sferen op de markt. In de variant ‘Gegrilde groenten’ vind je paprika, aubergine, ui en courgette. Heerlijk om in te dippen, mee te smeren of te koken.Tijdelijk verkrijgbaar dus wees er snel bij!

rundersate

Koop een koe voor op de bbq!

Het fenomeen koopeenkoe.nl bestond al een poosje, nieuw zijn de drie bbq pakketten. Verantwoord en lekker vlees eten, dat kan nu dus ook op hete kooltjes. Er is een bbq classic pakket, een proefpakket en een bbq luxe pakket. In die laatste vind je naast tournedos, mini hamburgers, merquez worstjes en runderworstjes ook een Thaise burger, chipolata worstjes en bavet. De carnivoren & culies onder ons kunnen los!

Meer info vind je op www.koopeenkoe.nl

miasangria

Zomer in een glas

Het is al jarenlang de populairste wijncocktail ter wereld: sangria. Freixenet komt nu met een sangria in fles, naar eigen zeggen net zo lekker als de zelfgemaakte cocktail zoals deze wordt geserveerd op een Spaans terras of in een tapasbar: Mia Sangria. Er is een witte variant, White Frizzante, en natuurlijk een klassieke rode sangria genaamd Classic Royal. Drink ze puur of, nog lekkerder, met ijs en vers fruit. Denk schijfjes sinaasappel en aardbei. De witte variant doet het ook heel goed met ananas en munt!

Verkoopprijs € 6,95, verkrijgbaar bij de slijter.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

2 Comments

  1. Euw.. blauwe wijn, ik moet er niet aan denken. Waarom maken mensen dat haha

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*