Als ik iets al lang op mijn โto cookโ lijst heb staan dan zijn het wel deze frambozen marshmallows. Sinds ik de handgemaakte marshmallows van Mallows heb geproefd en het fantastische kookboek Atelier Confiserie in huis heb liggen ben ik al van plan om zelf een keer marshmallows te gaan […]
Zoet
Pina colada taart
Er is er รฉรฉn jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien dat ben ik! Op maandag jarig zijn is natuurlijk helemaal niks dus heb ik het gisteren al gevierd. En maakte ik een taart die al een poosje op mijn โto bake lijstjeโ stond: de pina colada taart! Pina […]
Cakerol met witte chocolade en frambozen
Voor de foodblogswap van de maand mei mocht ik koken van de heerlijke blog van Lianne: de-zoetekauw.nl Een pak van mijn hart, Lianne is net als ik dol op bakken, chocolade en koekjes! En ik wist ook al vrij snel wat ik wilde gaan bakken: de cakerol! Net als Lianne […]
My happy kids: American chocolate chip cookies
Er gaat eigenlijk niets boven verse zelfgebakken koekjes. Die geur in je huis, die smaak van verse koekjes, het gemak waarmee je ze eigenlijk maakt. Bodhi en ikย bakken regelmatig koekjes maar heb nog weinig recepten online gezet. We gaan het goedmaken met deze American chocolate chip cookies. Bodhi is dol […]
Limoncello-ricotta taart met amaretti bodem
Op een mooie Pinksterdagโฆโฆmaak je natuurlijk deze heerlijke limoncello-ricotta taart met een bodem van amarettikoekjes! Regen of zon, thuis of op visite, met zo’n taart kun je altijd aankomen! In het tijdschrift Delicious (maart 2016) kwam ik deze taart tegen en wist meteen: die moet ik maken! Ik ben dol […]
Millionaires shortbread met karamel zeezout
Okay, ik heb al een recept voor Millionaires shortbread op mijn blog staan. En met dat recept is niet echt wat mis alleenโฆ.. het kan nog zo ontzettend veel beter! Ik maakte toen โ als variatie โ een โsemi-gezondeโ bodem van havermout. Onzin natuurlijk, de shortbread waar deze lekkernij een […]