Home » Noodle salade met garnalen en mango
Noodle salade met garnalen en mango

Noodle salade met garnalen en mango

Ik mocht kennis maken met de nieuwe Botanical Dressings van Remia. In ruil voor een recept op Instagram kreeg ik super leuk pakket opgestuurd. Ik had ook gelijk al een idee wat ik er mee wilde gaan maken! Deze heerlijke noodle salade met garnalen en mango is ideaal voor een zomerse picknick!

REMIA

Botanical Dressings

Remia komt met een drietal dressings op basis van fruit, kruiden en plantenextracten. Ik ging aan de slag met de romige mangodressing met een vleugje kurkuma en gember. Perfect voor in de salade of bijvoorbeeld een pokebowl.

Naast deze variant zijn er nog twee smaken:

🍋 een friszure citrusdressing met citroensap, limoenblad en maanzaad. Lekker bij salades, kip en vis

🌺 Een friszoete frambozendressing met hibiscus en tamarinde, lekker bij salades met kaas en noten

Noodle salade met garnalen en mango

Noodle salade in een little gem blad

Ik maakte voor de lunch deze heerlijke noodle salade met de mango, gember & kurkuma dressing. Geserveerd in een little gem slablad heb je zelfs geen borden of bestek nodig. Ideaal dus voor een zomerse picknick! Ik gebruikte een steker om bloemetjes uit de mango en de avocado te steken. Maar gewoon in blokjes snijden kan natuurlijk ook. De eetbare bloemen maken dit fleurige gerechtje af!

noodle salade met garnalen en mango

Noodle salade met garnalen en mango

Noodle salade met garnalen en mango

Noodle salade met garnalen en mango

Geserveerd in een little gem slablad is deze koude noodle salade perfect geschikt voor een picknick
Print Pin
Gang: Salade
Keuken: Aziatisch
Trefwoord: vegetarisch, zomer
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Servings: 8 gevulde bladeren

Ingrediënten

  • 200 gram glasnoedels
  • 100 gram garnalen
  • 1 mango
  • 1 avocado
  • 1 handje edamame bonen
  • geroosterde kokosvlokken
  • Remia boticanal mangodressing
  • 1 little gem salade

Aan de slag!

  • Kook de noodles 3 minuten en spoel af met koud water.
    200 gram glasnoedels
  • Snijd de avocado en mango in blokjes. Ik stak bloemetjes uit de avocado en mango, wel zo vrolijk toch?
    1 mango, 1 avocado
  • Meng de garnalen, mango, avocado en edamame boontjes door de noodles en voeg dressing naar smaak toe.
    100 gram garnalen, 1 handje edamame bonen, Remia boticanal mangodressing
  • Breng op smaak met zout en peper en serveer in little gem bladeren. Bestrooi met geroosterde kokosvlokken.
    geroosterde kokosvlokken, 1 little gem salade
Delen op Facebook

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*