Home » Basis » Pagina 2

Basis

Basisingrediënt: eieren

Deze week voor Pasen leek mij wel gepast om in de serie ‘basisingrediënten’ dit keer het onderwerp eieren te behandelen! Dit is alles wat je moet weten over het basisingrediënt eieren. Kip of het ei? Wat was er eerst, de kip of het ei? Deze eeuwenoude vraag heeft wetenschappers en […]

weekmenu

Hoe maak ik een weekmenu?

Wat moeten we nu weer eten vanavond? Ik denk dat in heel veel huishoudens deze vraag wel eens (of veel vaker) gesteld wordt. Ook bij mij thuis, en dat voor iemand met honderden recepten op haar website haha. Daarom maak ik meestal een weekmenu. Een weekmenu maken geeft mij vooral […]

snelle recepten in 15 minuten

10 x snelle recepten in 15 minuten

Ik eet het allerliefst twee keer per dag warm. Dus ook voor de lunch. En dat hoeft geen uitgebreide maaltijd te zijn. Zo heb ik diverse recepten in mijn ‘repertoire’ die binnen 15 minuten op tafel staan. En soms ook gewoon geschikt zijn voor één persoon. Maar ik kook ook […]

Bearnaiseboter

Bearnaiseboter

Er gaat niets boven zelfgemaakte kruidenboter. Als je eenmaal een keer zelf kruidenboter hebt gemaakt wil je nooit meer zo’n bakje uit de supermarkt. En je kunt er ook nog eens heerlijk op variëren. Zoals deze bearnaiseboter! Bearnaisesaus Het is mijn favoriete saus voor bij een heerlijke ribeye steak of […]