Home » Spaardoel voor 2022: een ooglidcorrectie
ooglidcorrectie

Spaardoel voor 2022: een ooglidcorrectie

Meestal zijn mijn spaardoelen gericht op reizen of luxe etentjes. Uit eten gaan en reizen zijn immers mijn meest favoriete hobby’s. Toch heb ik dit keer besloten mij te focussen op iets wat mij al een aantal jaar dwars zit: mijn overhangende oogleden. In 2022 wil ik een ooglidcorrectie!

ooglidcorrectie

Natuurlijk oud worden

Ik ben nu 53 en echt niet ontevreden met hoe ik er uit zie. Er is ook niets mis met natuurlijk oud worden. Die (lach)rimpeltjes horen erbij. Ik verzorg mijn huid goed en ben dol op crèmetjes, serums, maskers en andere huidverzorgingsproducten. Alleen die oogleden die met de jaren alleen maar erger worden…Overhangende oogleden kunnen je een norse en vermoeide uitstraling geven – ook als je je niet zo voelt! Zowel mijn moeder als een goede vriendin hebben een ooglidcorrectie ondergaan en de resultaten zijn verbazingwekkend mooi. Dat wil ik ook!

Overhangende oogleden

Hoe komt het eigenlijk dat je oogleden zo gaan hangen met de jaren? Door het natuurlijke verouderingsproces neemt het collageen in je huid af. Hierdoor verslapt de huid en kan die boven je ogen verzakken. Een bovenooglidcorrectie is dan de oplossing! Daarnaast is ook een onderooglidcorrectie mogelijk. Die wordt uitgevoerd wanneer je last hebt van overmatige wallen of kringen waardoor je permanent moe lijkt.

Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is een chirurgische ingreep waarbij het teveel aan huid en eventueel vetweefsel wordt weggenomen. De incisie die hiervoor nodig is, wordt nauwkeurig in je arcadeboog geplaatst. Zodoende zal het litteken niet of nauwelijks zichtbaar zijn. De operatie vindt plaats onder lokale verdoving en met een uur kun je meestal alweer naar huis. Na een week worden de hechtingen verwijderd.

ooglidcorrectie

Keurmerk

Of je nu gaat voor een borstvergroting of een ooglidcorrectie, oriënteer je goed en laat niet alleen de prijs voor de ingreep doorslaggevend zijn. Let bijvoorbeeld op of de kliniek is aangesloten bij de NVPC (Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie) en of de operatie wordt uitgevoerd door een plastisch chirurg (en niet door een cosmetisch arts).

Kliniek Veldhoven

Mijn keuze is gevallen op Kliniek Veldhoven. In deze kliniek worden ooglidcorrecties uitgevoerd door plastisch chirurgen. Een behandeling wordt altijd voorafgegaan door een persoonlijk consult met de arts die ook de operatie zal gaan uitvoeren. Kliniek Veldhoven beschikt over het ZKN-keurmerk en is aangesloten bij de NVPC.

Kliniek Veldhoven mag zich tot de top rekenen van de meest patiëntvriendelijke kliniek in Nederland. Cliënten geven de kliniek een waardering van 9,5 op ZorgkaartNederland.nl, de grootste reviewsite voor de zorg!

Heb jij al eens een cosmetische ingreep gedaan? Of overweeg je een operatie? Deel je ervaring en mening vooral in de reacties!

Deze blogpost betreft een samenwerking. Lees voor meer informatie mijn disclaimer. Foto ogen: 9067956 © Darko Jovanovic | Dreamstime.com

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*