Home » My happy kitchen kerstmagazine
kerstkoekjes bakken

My happy kitchen kerstmagazine

Iets wat ik al heel lang wilde maken is dit jaar eindelijk ook gelukt: mijn eerste My happy kitchen kerstmagazine staat online! Je kunt het magazine in deze blog downloaden en op je gemak lezen op telefoon, tablet of computer. 

My happy kitchen kerstmagazine

Downloaden van het My happy kitchen kerstmagazine

Het My happy kitchen kerstmagazine kun je hier downloaden in pdf formaat. Ik wilde eerst een koppeling maken met het aanmelden voor de nieuwsbrief. En dat je dan in ruil ervoor een downloadlink naar het magazine krijgt. Maar om dat te regelen was toch iets lastiger dan het klinkt, en gezien de drukte in deze tijd van het jaar had ik daar even geen zin in. Dus nu gewoon eenvoudig in een blogpost (en ik deel de link ook op Facebook en Instagram).

My happy kitchen kerstmagazine

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Maar omdat één van mijn goede voornemens voor het nieuwe jaar is de nieuwsbrief te verbeteren, zou ik het op prijs stellen als je je – mocht je dat nog niet gedaan hebben – alsnog wilt inschrijven ervoor.  Dat kun je via de homepage of gewoon door hier

je e-mail adres in te voeren. Alvast bedankt! Ik verstuur één keer per week een e-mail en je kunt je te allen tijde afmelden voor deze nieuwsbrief. 

My happy kitchen kerstmagazine

Wat kun je verwachten in het My happy kitchen kerstmagazine?

Natuurlijk heerlijke kerstrecepten. Om zelf lekker op te eten maar vooral ook om weg te geven. Knutseltips, data van de kerstmarkten in Duitsland, en online shop inspiratie. Uiteraard ook een geschiedenisverhaal en tips om zonder stress te genieten van een ontspannen kerstdiner! Ik heb in ieder geval onwijs veel plezier gehad in het samenstellen ervan. En hopelijk jij ook in het lezen! Meer kerst inspiratie nodig? Hier vind je alle kerstrecepten en -tips bij elkaar!

nieuw logo

10 jaar My happy kitchen

Op 5 januari 2024 bestaat mijn blog alweer 10 jaar. 10 jaar!! Ongelofelijk hoe hard die tijd is gegaan. En hoeveel plezier ik er nog steeds aan beleef. Van een hobby die inmiddels ook mijn baan is geworden. Omdat deze verjaardag vlak na de feestdagen (en in mijn vakantie!) valt, weet ik nog niet of en wat ik er aan ga doen. Maar weet in ieder geval dat ik jullie, mijn trouwe bezoekers, heel erg dankbaar ben!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

One Comment

  1. Hai hai, ik heb me net aangemeld met mijn e-mail. Dan houdt ik het makkelijker bij dan bv op Insta of Fb, Leuk, groetjes Jenneke

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*