Wist je dat ik in januari 2014 dit blog begonnen ben door het eerste kookboek van Karin Luiten? Door haar ‘Koken met Karin zonder pakjes en zakjes’ gooide ik al snel de pakken wereldgerechten van Knorr uit mijn winkelmandje. Zelf maken was zoveel leuker en lekkerder! Inmiddels zijn we bijna 12 […]
(Kook)boek
Review Het kookboek van Nederland
Als ik heel eerlijk ben: ik koop zelden tot nooit (meer) kookboeken. Vroeger wel, het heeft mijn passie voor koken echt tot leven gebracht. Maar tegenwoordig doe ik mijn inspiratie op op straat, in restaurants en op social media. Maar toen ik ‘Het kookboek van Nederland’ onder ogen kreeg ging […]
Review kookboek ‘Mangiamo!’ + recept brioche met pistache-ijs
Ik ken Sarah al heel wat jaren. Deze knappe Belgisch-Italiaanse leerde ik kennen als collega foodblogger. Inmiddels heeft Sarah al veel meer dan dat op haar conto staan! Van tv-programma’s op Njam tot het starten van de eerste Pasta Academy in België en Nederland. En nu dus dit heerlijke kookboek […]
Siu mai uit ‘Dim Sum & Dumplings’ van Karin Lei
Dim Sum, gyoza, dumplings, ik ben dol op Aziatisch streetfood! Gyoza maakte ik al meerdere malen zelf, en nu wilde ik mij eens aan siu mai dumplings wagen. Siu Mai zijn waarschijnlijk de meest populaire en bekendste dim sums ter de wereld. Het perfecte recept vond ik in het boek ‘Dim Sum […]
Boekreview ‘Het zal nooit meer kaviaar zijn’
Ik hou van het lezen van thrillers en ik hou van koken. Dan moest ik het boek ‘Het zal nooit meer kaviaar zijn‘ wel goed vinden! En dat was gelukkig ook zo. Een heerlijke en spannende roman, waar je trek van krijgt! Marja West en Anna Bontekoe Het boek is […]
Okonomiyaki van Wagamama your way
Ik ben zo blij dat we sinds kort in Den Haag (okay, Leidschendam, bijna Den Haag) ook een Wagamama restaurant hebben. In The Mall of the Netherlands kan ik nu ook genieten van de heerlijke gyoza’s, bang bang shrimps en de okonomiyaki van Wagamama! Wagamama your way Geen Wagamama in […]