Home » My happy kitchen leest: Miljuschka’s Food Trucks

My happy kitchen leest: Miljuschka’s Food Trucks

Er komen in deze tijd van het jaar ontzettend veel nieuwe kookboeken uit. Ideaal natuurlijk voor op de Sint- en Kerstverlanglijstjes. En daarnaast staan we in de herfst en winter denk ik ook gewoon veel vaker in de keuken. Een boek dat er voor mij deze maand echt uitsprong was Miljuschka’s Food Trucks.
 Boek Miljuschka's Food Trucks

Wat is het?

De roots van de foodtruck cultuur liggen in de Verenigde Staten. Voor het 24-kitchen-televisieprogramma Miljuschka’s Food Trucks maakte Miljuschka Witzenhausen een culinaire rondreis door Amerika. Haar bijzondere ervaringen vind je terug in het boek Miljuschka’s Food Trucks. De vijftig meest bijzondere gerechten heeft zij vertaald naar recepten die ook in de eigen keuken makkelijk te maken zijn. De recepten worden afgewisseld met persoonlijke verhalen en unieke inkijkjes in de populaire foodtruck-cultuur.

Het boek bevat 194 blz, heeft een harde cover en kost € 19,95.

Recept badass burger boek Miljuschka's Food Trucks

En, is het wat?

Miljuschka is – naast bloedmooi – een vrouw waarop ieder man (en vrouw?) verliefd zal worden. De liefde van de man gaat immers nog altijd door de maag! En voor haar geen salades van quinoa, pizzabodems van bloemkool of tarwegrasshakes. Nee, Miljuschka neemt je mee in een wereld van steaks, hamburgers, bacon en zoetigheden als wafels met dulce de leche en red velvet cheesecake ijs.

Ik heb al twee recepten uitgezocht die ik ga maken om mijn man dit weekend (opnieuw) te verleiden: de badass burger met gorgonzola, bacon en gekaramelliseerde ui en toe de whiskeyroomijs met bacon en caramel. Die laatste heb ik gemaakt en is echt fantastisch lekker!

Moge het nog niet duidelijk zijn: kopen dit boek! Voor de watertandend lekkere en stoere recepten, de mooie fotografie en de enthousiaste verhalen.

Ik maak in deze blogpost gebruik van zgn. affiliate links. Door via de links te bestellen ondersteun je kostenloos mijn blog. Alvast bedankt!
Voor deze review is gebruik gemaakt van producten die ik toegestuurd heb gekregen. Dit beïnvloedt op geen enkele wijze mijn persoonlijke mening over een product.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*