Home » Vier snelle en makkelijke Halloween snacks!

Vier snelle en makkelijke Halloween snacks!

Komende zaterdag is het Halloween. Ik zet hieronder een paar leuke en makkelijke Halloween snacks voor je op een rij.  Iets meer tijd? Bekijk dan ook eens de andere Halloween snacks die ik gemaakt hebt: de graveyard chocolat mousse en de Halloween cupcakes!

Halloween vingers

 

Bloederige vingers

Snijd van de bovenkant van de knakworst een dun plakje en leg hierop een stukje amandelschaafsel (zakje Dr. Oetker). Maak met een mesje wat sneetjes bij de knokkels. Serveer met tomatenketchup.
Halloween Shirley Temple

Halloween Shirley Temple

 Een speciale Halloween versie van de beroemde Shirley Temple cocktail.  Een Shirley Temple is een niet-alcoholische cocktail, vernoemd naar het beroemde kindsterretje. cVoor deze DIY heb je verder eigenlijk alleen maar (schone) injectiespuiten nodig. Je haalt ze b.v. bij de apotheek.

Vul de (whiskey)glazen met ijsklontjes en giet hierop de sprite of 7-up. Vul de injectiespuiten met grenadine en steek ze in de glazen. Druk de spuit iets in en serveer direct.
Jello met spinnen

 

Jello met spinnen

Maak rode gelatinepudding uit een pakje (b.v. jelly van Dr. Oetker), verdeel over vier schaaltjes en doe hierin plastic insecten (spinnen, wurmen, kevers). Laat opstijven en serveer. Let op met kinderen, de plastic beestjes kun je uiteraard niet opeten!

Ijsklontjes met spinnen

IJsklontjes met spinnen

Vul een ijsklontjesvorm met water en doe in ieder vakje een plastic spinnetje (ik kocht er een stuk of 10 voor 1 euro bij Wibra). Doe de ijsklontjes in (heldere) frisdrank. Let op met kinderen, de plastic beestjes kun je uiteraard niet opeten!

2 Comments

  1. Wat een leuke en snelle ideeën ! Vooral die spinnen in jelly vind ik erg leuk (ben hoe gek het misschien ook klinkt gek op jelly haha 😀 )

  2. Ik ben ook dol op jelly!! Vooral zelfgemaakte, van bijvoorbeeld verse jus d'orange (zoals deze met gember:
    https://www.myhappykitchen.nl/2014/12/christmas-in-glass-orange-ginger-jelly.html)

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*