Home » Over the top wishlist 50e verjaardag
new york - over the top wishlist

Over the top wishlist 50e verjaardag

Nog maar twee maandjes, dan word ik 50! Vijftig! En hoewel ik altijd roep dat leeftijd maar een getalletje is en dat je zo jong bent als je je voelt, toch is het wel een dingetje hoor. Vorig jaar mei maakte ik een fifty before fifty lijst, met de 50 dingen die ik wil doen voor ik 50 word. De uitvoering daarvan gaat voorspoedig! Vandaag maak ik een lijst met 5 verjaardagscadeaus, die ik zou willen krijgen als geld geen issue was. Een soort over the top wishlist dus. Je wordt tenslotte maar één keer 50  (okay, ook maar één keer 51…maar je snapt wat ik bedoel). En dromen mag altijd!

fifty before fifty

Over the top wishlist

New York - over the top wishlist

Weekje New York

Picknicken in central park, of schaatsen bij Rockerfeller Centre. Winkelen tot je er neer bij valt, de Empire State building beklimmen, het MoMa en Museum of Natural History bezoeken. En dan al die heerlijke restaurants niet te vergeten. Een weekje New York staat heeeeeeel hoog op mijn verlanglijstje. Maar ook best lastig te plannen met een 12-jarige zoon (want alleen in de schoolvakanties en dus best duur). En als ik het doe, dan doe ik het goed. Dus wil ik flink wat shopping money hebben en drie keer per dag uit eten. Maar het gaat er zeker een keer van komen.

Jaguar E type

Jaguar E type

Hij is een jaartje ouder dan ik ben, deze schitterende Jaguar E type uit 1967. Uiteraard in British racing green. Ik zei toch dat geld geen rol speelde in deze wishlist? Nou, doe mij deze dan maar. Afhankelijk van de staat van de auto ben je zo een tonnetje armer. Maar dan heb je wel wat! Om dan toch nog een beetje te besparen laat ik deze schitterende auto verzekeren na een vergelijkend onderzoek op Independer. Wie het kleine niet eert….

Eero Aarnio bubble chair

Hij past niet echt in mijn huidige interieur. En misschien zit zo’n stoel ook wel helemaal niet lekker. Maar al sinds ik jong ben heb ik deze stoel op mijn over the top wishlist staan. Een prachtig tijdloos ontwerp. En, dat ontdekte ik net pas, ontworpen in 1968, mijn geboortejaar! Een wel heel passend verjaardagscadeau toch? Voor maar € 720,43 te koop bij Muloco.

Bimbo box

Bimboboxen, ook wel aapjesorkest genoemd, werden tussen 1958 en 1980 gebouw in Duitsland en stonden vooral in warenhuizen en pretparken. Bij de V&D kon er ik ademloos naar kijken. Prachtige herinneringen! Vorig jaar kreeg ik voor mijn verjaardag een miniatuur bimbobox, die mijn vader voor mij maakte. Het mooiste cadeau dat ik ooit gekregen heb! Ik schreef er al eerder over in ‘mijn favourite things‘. De grote bimboboxen worden regelmatig te koop aangeboden, afhankelijk van de staat ben je zo 5000 euro kwijt. Ik doe het voorlopig wel met mijn prachtige mini-versie (met beweging en geluid!!).

Bimbo box

A-lijn jurkje Gucci

Ik heb iets met A-lijn jurkjes en iets met strikken. En aangezien ik nog geen enkele designer in mijn kast heb hangen, lijkt dit jurkje van Gucci mij wel een goede en tijdloze aanschaf. Want met 50 mag je toch nog best wel mini dragen toch?

Te koop bij de Bijenkorf voor maar liefst € 1200,00

Wat zou er op jouw over the top wishlist niet mogen ontbreken?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Independer en is een advertorial. Hierdoor blijft deze blog actief en werkend. Bedankt voor je support! Lees voor meer informatie mijn disclaimer.
Foto Jaguar: magicinfoto / Shutterstock.com

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

6 Comments

  1. Zo! Fijn lijstje! Hahaha, ik was vroeger helemaal weg van de Jaguar! De nieuwe modellen vind ik niks aan.

  2. Hoi Annemarie er staan mooie wensen op je lijstje. Een Gucci jurkje zou je zeker goed staan. Maar om er nou zoveel aan uit te geven. Ja dat weet ik niet. Dan maar een heerlijk weekje New York. Dan heb e de reis en misschien nog wel wat over voor iets mooie te kopen. Misschien is de jurk in New York wel goedkoper. Op naar de 50. Aan de andere kant van de 50 is het ook mooi hoor❤??

  3. heerlijk zoon lijstje 😀 en jaaaa doet mij ook maar een weekje NY hoor!! of nou ja liever 2 want aan 1 week heb je denk ik niet genoeg hahah

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*