Home » Happy 50!
Happy 50

Happy 50!

Hoera, vandaag mag ik mijn best doen om maar liefst 50 kaarsjes uit te blazen! Vijftig jaar geleden zag ik het levenslicht bij mijn oma thuis in Westzaan. En vandaag in Den Haag vier ik happy mijn 50e verjaardag. Happy 50 dus. Want nee: ik voel me niet oud. Ik ben blij dat ik 50 mag worden.

Happy 50

Feest!

Natuurlijk is iedere verjaardag reden voor een feestje! Vandaag vier ik het met mijn ouders, we gaan lekker taartjes eten en gezellig ergens lunchen. En met mijn eigen gezinnetje, die gewoon naar school en werk moeten vandaag, gaan we vanavond lekker uit eten.

A.s. zondag geef ik een high-tea voor 30 mensen, vrienden en familie. En dan ga ik me lekker uitsloven natuurlijk. Ik maak ruim 20 verschillende gerechtjes, van scones tot millionaires shortbread en van wraps met carpaccio tot breekbrood met kaas en noten. Ik heb er zin in! Ook al heb ik het niet allemaal even slim gepland, want zaterdag ben ik de hele dag in Soest voor ‘Blogger by nature‘, waar ik allemaal workshop zoals SEO en Pinterest ga doen. Deze vrijdag heb ik daarom lekker vrij genomen zodat ik dan alvast een deel kan gaan bakken (meringues, bitterkoekjes) en zondag wordt het dan gewoon heel vroeg opstaan ben ik bang!

balloons

Happy 50

Verjaardagswensen heb ik niet, gek he! Ik weet echt niet wat ik zou moeten vragen. Ik heb echt alles wat mijn hartje begeert. Het enige dat ik nog ‘verzamel’ zijn belevenissen, want etentjes, leuke uitstapjes en reisjes, daar krijgen we nooit genoeg van. En het allerbelangrijkste en meest waardevolle ‘heb’ ik al: een goede gezondheid, een lieve man, een geweldig kind, de beste ouders in de wereld en een uitgebreide familie en vriendenkring. Een leuke baan, de leukste hobby van de wereld, wat wil ik nou in vredesnaam nog meer? 100 worden dan maar, mits in goede gezondheid!

Happy 50

Proost

Ik ben dol op bubbels, dus proost ik graag met jullie een virtueel glas. Op de volgende 50!

Tags

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

15 Comments

 1. Van harte gefeliciteerd!????✨???
  En heel veel plezier zondag!

 2. Van harte proficiat Anne-Marie. Heerlijk om te lezen hoe positief jij in het leven staat. Geniet van jouw dag!

 3. gefeliciteerd anne-marie en een hele fijne dag!!

 4. Gefeliciteerd! We zijn van een goed jaar! De rijping was ook subliem, jij ziet er ook nog zo jong uit.

 5. Van harte gefeliciteerd! En fijne (zon)dag nog ?

 6. Cheeerrrrs op jou. Wat mooi dat je 50 mocht worden. Zo moet je het bezien, dat is the spirit. Veel liefs en een prachtige dag!

 7. Van harte gefeliciteerd!!! XxX

 8. Gefeliciteerd Anne-Marie!! Tot dinsdag!

 9. First of all, I want to wish you a happy birthday. You know how they say, the 50 is new 20! Haha. I’m celebrating my 49th birthday very soon and I can not wait to get back to the twenties. Just joking 😀 Your cake looks amazing! Do you like spending the most time in the kitchen?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*