Home » Blogverjaardag feestweek dag 5 WINACTIE
blogverjaardag feestweek dag 4

Blogverjaardag feestweek dag 5 WINACTIE

Hoera, My happy kitchen & lifestyle bestaat 5 jaar! Daarom is het deze hele week feest! Iedere dag van de feestweek deel ik een bijzondere herinnering van de afgelopen vijf jaar. En ik deel uit. Want mijn favoriete producten en merken hebben allemaal cadeaus beschikbaar gesteld voor mijn lezers. Jullie dus. Want wie jarig is, trakteert. Vandaag is het feestweek dag 5. En maak je kans op een pakket HEMA wijnen of een pakket goodies uit mijn voormalige webshop!

blogverjaardag feestweek dag 5

Blogverjaardag feestweek dag 5

Foodstationary collage

Bijzondere herinnering: webshop

Ik leef meestal onder het motto dat je beter spijt kunt hebben van de dingen die je gedaan hebt dan spijt hebben van iets wat je niet gedaan hebt. Ik wilde graag een webshop starten en so I did! Ik nam geen al te grote risico, kocht niet teveel in en alleen wat ik zelf heel leuk vond. In het ergste geval zou ik dan een kast vol leuke cadeautjes hebben voor de komende maanden. Op 1 november ging mijn webshop live! Met foodfashion, foodstationery en foodgadgets. En een jaar later heb ik ‘m weer offline gehaald. Via de waybackmachine van Google kun je de oude webshop nog bekijken!

blogverjaardag feestweek dag 5 oude webshopWaarom ik ben gestopt? Een webwinkel runnen is toch weer een discipline apart. En ik heb toch al niet weinig te doen. Bovendien moet je veel zichtbaar zijn op social media en dat voelde voor mij – op mijn blogkanalen – al snel als spammen. Bovendien liep het nou ook niet echt storm in de webshop. Ik heb leuk verkocht, geen verlies gedraaid en bovendien weer ontzettend veel geleerd over hoe je zoiets digitaal opzet,  hoe het allemaal werkt met betaalsystemen en verzenden en nog veel meer. Spijt heb ik dus zeker niet. Het was leuk om te doen en wie weet, ooit….

 

feestweek - win

Mijn favoriete producten + winactie

huiswijnen

HEMA wijnen

Ik ben een echte liefhebber van wijn. Net als mijn man overigens. Er gaan hier dus best wel wat flesjes door heen in de week. We zijn dan ook altijd op zoek naar goede betaalbare wijnen. Zoals de HEMA wijnen! Wist je dat het héle huiswijn assortiment van HEMA door Nicolaas Klei is opgenomen in de ‘Lekkerste omafietswijnen 2019‘. Klei beveelt hierin maar liefst negen HEMA huiswijnen aan in een prijsrange van €1,75 tot €3,50, variërend van wit, rosé tot rood en van droog tot half zoet.

De huiswijnen zijn zowel in de winkel als online verkrijgbaar Lekker laten thuisbezorgen dus, scheelt een hoop gesjouw!

Namens HEMA mag ik een doos met maar liefst 10 flessen wijn weggeven (een combi van rood, wit en rosé)! Daar kun je een heleboel glaasje mee proosten!

blogverjaardag feestweek dag 5

Webshop goodies

Zoals ik hierboven al schreef heb ik nog een plankje met webshop goodies liggen. Die gebruik ik o.a. voor verjaardagcadeautjes of om zomaar iemand te verrassen. Voor één van jullie heb ik een pakketje samengesteld met o.a. een sushi usb-stick (4GB), een pizzaketting, post-it  notes in de vorm van een sinaasappel en watermeloen, ‘jaws’ ijsblokjesvorm, yellow submarine thee-ei en meer (zelfs meer dan op de foto). De leukste gadgets en stationery voor de foodiefan!

Laat voor de prijzen van de feestweek dag 4 hieronder in de reacties weten waarop je kans wilt maken. Deelnemen via Facebook of Instagram mag ook. Volgende week woensdag (16 januari) maak ik hier op mijn blog alle winnaars bekend!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

51 Comments

 1. Oeh wijn is altijd fijn! Mocht ik de Amarula niet winnen, dan duim ik voor het HEMA wijnpakket ?

 2. Het Hema wijnpakket mag niet ontbrekennin onze wijnkelder! Ik ben wel bekend met de gruner veltlener van de Hema, maar nog niet met de huiswijntjes, en wie wil er nou niet proostend t nieuwe jaar in!
  P.s. hilarische goodies uit je voormalige webshop!

 3. Die wijnen van de HEMA daar ga ik voor. LEuk om elke dag je terugblik te lezen en ook een soort van reflectie.

 4. Ik koop zelf altijd al Hema wijn,
  dus deze prijs vind ik heel erg fijn.
  Lekkere wijn, en niet duur,
  altijd een voorraadje in de schuur.
  Na een daverende oud- en nieuwfeest is mijn voorraad nu op,
  dus deze prijs slaat de spijker op zijn kop.
  Na “dry january” is het dan vanaf februari weer feest,
  met Hema wijn geniet ik gewoon het meest!

 5. Jammie de Hema wijnen willen we wel winnen. Zo kunnen we ons nieuw huis deze zomer vieren met onze vrienden in de tuin.

 6. Wat een leuke winactie! Hier gaan er ook wel wat wijntjes doorheen. Hema wijntjes komen regelmatig voorbij. Ik wil die wel winnen hoor ??
  P.s. Leuk om over je webshop ervaring te lezen
  Liefs!

 7. Wat weer een feestje ? ik doe graag mee, nieuw huis, daar mag op geproost worden?

 8. Oh Anne-Marie ik ben dol op jouw goodybags, zoals je weet. En op HEMA en op wijnpakketten! De prijzen van vandaag zijn ge.wel.dig.

 9. Het is gewoon leuk te winnen.
  ??

 10. o wat leuk en met de wijnen proosten we op jou en op het leven geniet van het leven het kan er zomaar niet meer zijn ik proost op de vrienden en mensn die ik verloren heb en opde trouwdag van me broer 28janauri 40 jaar getrouwd ,daar hioort een wijntje bij toch en op jou verdere dingen wat je gaat doen veel geluk en liefde xx grtjes wilma

 11. Oeeeeh ik maak graag kans op de doos met lekkere wijnen! Heerlijk om met mijn verloofde en vrienden te borrelen!

 12. Jumjum wijnpret! Ik doe mee en duim! ?

 13. Leuke feestweek zo en een nog lekkere afsluiter, dat kan natuurlijk niet beter dan met wijn! Ook mijn keuze valt op het wijn pakket, wie weet ben ik overstag en sla ik daar voortaan ook de voorraad in… Leuke goodies vanuit je webshop en vooral ook leuk om je ervaring te lezen, leerzaam 😉 en die nemen we weer mee in onze rugtas vol ideeën! Thnx!

 14. Allereerst van harte gefeliciteerd! Je hebt er echt een feest van gemaakt. Ongelofelijk hoe goed je je blog voor elkaar hebt. Kan me niet voorstellen hoeveel werk dat geweest moet zijn. De prijzen die je weggeeft en de samenwerkingen die je hebt zijn ook echt super gaaf! Als ik dan moest kiezen ga ik voor de wijn. Heerlijk voor bij en door gerechten!

 15. Wiesje Kassies

  Goedemorgen Anne-Marie
  Weet je, ik wordt overal blij van. Of het nu een natte kus is van mijn kleindochter van een jaar of een vriendelijke lach van de buurvrouw van 80. Ik werk o.a. als vrijwilliger als maatschappelijk begeleider bij VluchtelingenWerk en soms zit het tegen en dat het niet lukt waar je op hoopt maar het gevoel van blijdschap overheerst altijd. Blij dat je een dak boven het hoofd, eten en een school voor de kinderen kunt bieden. Blij wordt ik ook van een lief berichtje of postbode Oetze die met een onverwacht pakketje voor de deur staat. Fijne dag!

 16. Gefeliciteerd!! Oeh heerlijk wij drinken ook bijna elke dag wel een glaasje. Ik heb nog niet zo veel van de hema huiswijnen geprobeerd dus daar wil ik graag kans op maken 🙂

 17. Jammer dat je webshop na een jaar gestrand is. Het lijkt me ook leuk, maar inderdaad een heleboel werk. Ik vond je yellow submarine thee-ei wel heel leuk gevonden!
  Voor vandaag doe ik graag mee met je webshop-pakket. Je bent wel flink aan het uitpakken, zeg! 🙂

 18. Gefeliciteerd Anne-Marie met het vijfjarig bestaan van My Happy Kitchen ? Eigenlijk zou de wijn naar jou moeten gaan voor dit feestje ? Veel succes ook de komende jaren!

 19. Weer een geweldige actie, zeg! Ik loot graag mee voor de doos met wijn, dan kunnen we proosten op jouw jubileum en alle andere mooie dingen die 2019 ons hopelijk gaat brengen!

 20. Wat leuk allemaal weer! Nou ik ben heel benieuwd naar het pakket wat jij hebt samengesteld, dat kan alleen maar leuk zijn 🙂

 21. Ik vind beide pakketten leuk! Maar zo dan toch voor het wijn pakket gaan. In februari mag ik 35 jaar worden. En dan wil ik voor vriendinnen een high wine geven. Dan is dit geweldige pakket echt meer dan welkom! Hoef ik alleen nog voor lekkere hapjes te zorgen!

 22. Met de wijnen van HEMA is niets mis, dus wil ik die wel winnen.

 23. Met de huiswijnen van de HEMA is niets mis, die wil ik wel winnen.

 24. Oh dat wijnpakket zou heel fijn zijn?

 25. Corinne de Graaf

  Een wijnpakket dat is altijd welkom.Ben benieuwd die van de Hema nog nooit gedronken.

 26. Gefeliciteerd met je blogverjaardag Anne-Marie! Ik doe graag mee voor de wijntjes, maar dat had je vast wel gegokt… 😉

 27. Linda Meester

  Een doos met wijn zou ideaal zijn. Onze smaakt loopt uiteen en Hema hebben we nog niet geproefd. We zijn alleen bij gall en gall geweest

 28. Ik ga voor de drank!

 29. Oeee ik maak graag kans op de flesjes wijn. Want tjah wijn is fijn ?

 30. Liesbeth Barto

  Heel graag doe ik mee voor dit leuke webshoppakket 🙂

 31. Wij hebben binnenkort ook een feestje, dus die wijnflessen kunnen we wel gebruiken!

 32. Jeetje Anne – Marie, the best for lest ? ik loot graag mee voor het wijnpakket, drink graag een glaasje wijn maar ken de Hema wijnen nog helemaal niet eerlijk gezegd… ??

 33. Hoi Anne-Marie, ik kwam je post net tegen op Instagram, leuke winactie! Ik ga er altijd – onbewust – van uit dat goedkopere wijnen niet zo goed kunnen zijn, maar deze wil ik heel graag proberen. Nu heb ik a.s. weekend een uitgebreid eetfestijn met tien vriendinnen en tien verschillende hapjes, dus dit wijnpakket zou ons heel erg van pas komen! Zo hebben we vast voor elk gerecht een bijpassende wijn :)!

 34. Die wijnen zou ik wel willen winnen! Komt goed van pas voor mijn afstudeerfeestje! Nog even doorploeteten en dan is dat papiertje binnen.

 35. O ik ga voor de webshop goodies leuk om kado te geven of stiekem toch zelf te houden?

 36. Oooh leuk allemaal weer!! Ik heb al zo veel coole Foodie Goodies dat ik voor de Hema wijnen ga. Kunnen naast de Jumbo wijnen want door het minderen van alcohol gaat het niet zo snel.

 37. Rosemary van Duinen

  Jaa lekker wijn.. Die van de Hema ken ik niet maar dat zal vast heerlijk smaken.. Proost.. Ik doe mee??

 38. Heerlijk en wat een leuk idee ,ik doe graag mee ik ben gek op wijn zo als je weet ?

 39. Wijn is fijn!! Ik doe heeeel graag mee want ik ben ook dol op wijn, zowel rood/wit en rose. #savewaterdrinkwine

 40. Suzanne Rosalinde

  Wat een leuke winacties. Ik zou heel graag de Hema wijnen winnen! Dan ontdek ik wellicht nieuwe favorieten!

 41. WAT EEN SUPER TOFFE ACTIE! Ik doe graag mee voor deze awesome prijs! Hema wijn is de favoriet hier in huis dus dit gaat hier goed in de smaak vallen na dry januari! ???✨

 42. Wat een ontzettend leuke berichtjes, die blogacties van je. Al die herinneringen van je zijn echt heel leuk om te lezen! En wat een creatieve ouders zeg, geweldig! Ik opteer heel graag voor het wijnpakket of als dat niet gaat de cheesemaker. (ken ik helemaal niet, dus leuk!).Ben benieuwd, in ieder geval al dank voor het leesplezier, ik heb ervan genoten.

 43. Maaike J. Didérique

  De HEMA wijnen! Die wil ik wel proberen!

 44. Katrien van den Heuvel

  De luxe van wijn is eventjes geleden voor mij. Eerst door de zwangerschap en daarna door de onrustige nachten. Ik mis de avonden opblijven en samen een lekker wijntje drinken. Gelukkig slaapt de kleine nu door ( en wij dus ook)dus kunnen wij ook langer opblijven en heerlijk genieten van een wijntje!

 45. Kristel Gubbels-daemen

  Proficiat met je 5 jaar blog ?????

  Wat een gave prijs geef je weg. Dit jaar ben ik al 10 jaar vriendinnen met 4 dames van mijn pedagogiek opleiding. we zien ons een paar keer in het jaar en het is altijd heel gezellig. Lijkt me geweldig om hun te verrassen met zo’n lekkere fles wijn en hun te zeggen dat ik zo blij met ze ben

 46. Leon van Breukelen

  Ik zou mijn vrouw graag met het wijnpakket willen verrassen!?? In februari ons 5-jarig jubileum en aangezien ze dol is op wijn is dit een leuke verassing! ? Heerlijk de wijnen van de Hema dus ik drink graag met haar mee! ❤

 47. Karen de Jong

  Gefeliciteerd!?? Super leuk je blog te lezen! Ik ga dolgraag voor je webshop pakket en ben benieuwd naar alle producten! ❤ Lekker en gezond koken is een hobby van me en aangezien ik zwanger ben moet ik de wijntjes toch voorbij laten gaan!?

 48. Doe graag mee voor het HEMA wijnpakket.
  Ook hier worden er veel flesjes gekraakt en zou handig zijn als ze lekker zijn en toch aan een mooie prijs. Zou ze grasg allemaal een keertje proeven?

 49. Waauw toffe actie, ik doe graag mee en ben ook best benieuwd naar je webshop ervaringen want ik wil er ook eentje opzetten

 50. Allereerst congrats met je blog! Op naar nog meer mooie blog en foodie jaren! ? Ik vind ‘t zelf ook heel interessant om te lezen over je webshop ervaring. Lijkt me heel intensief als foodblogger. Daarom zou ik heel graag willen meedoen met de webshop goodies. Ze zijn gewoon te cute! ?

 51. Als webshopper (gehad en huidig een online) vind ik het superstoer dat je het gedaan hebt en al helemaal na het ophouden met je blog verder bent gegaan. Mijn vriend is gek op koken en ik op gadgets, dus denk dat het pakket een match made in heaven zou zijn. Geniet ze nog van je feestweek :)))

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*