Home » My happy life februari 2022
Kunsthal

My happy life februari 2022

De maand begon heftig, zo ’s morgens vroeg op 1 februari op de operatietafel. Maar gelukkig kreeg ik een week later goed nieuws, en schijnt er weer volop zon aan de horizon. En nu de horeca weer open is, was ik daar afgelopen maand veelvuldig te vinden. Zie het maar als een support actie hahaha!

My happy life februari 2022

My happy life februari 2022

Het is een pittige ingreep, het verwijderen van de tumor en (twee) lymfeklieren. Zo’n 2,5 uur lag ik op de operatietafel. Toch mocht ik iets minder dan 24 later gewoon weer naar huis! De pijn viel reuze mee, de chirurg was tevreden over de operatie. En nergens genees je beter dan thuis toch?! Het wachten was toen op een week later, op de uitslag van de kweek. Op de foto de poffertjes die ik vlak na de operatie kreeg. Super lekkere snack, alleen was ik uiteindelijk nog te misselijk van de narcose.

My happy life februari 2022

Eenmaal thuis werd ik overstelpt door lieve berichtjes, kaarten, bloemen en chocolade. Echt zo hartverwarmend. Ook al moet je er in the end alleen doorheen, het doet zo goed wanneer je weet hoeveel lieve mensen je om je heen hebt die aan je denken. Mijn dank is eindeloos!

Ik werd verwend door Peter en Bodhi maar pakte ook snel de gewone draad weer op. Want heerlijk om weer de regie over je leven te hebben! Ik was wat moe, maar voelde me verder prima. Het was er uit!

My happy life februari 2022

De zaterdag erna gingen we voor het eerst sinds de laatste lockdown weer uit eten, bij La Lanterna. Hoewel het een favoriet restaurant is van ons zaten we er niet echt lekker. Het was bomvol, er werd geen qr-code gecontroleerd, geen mondkapjes gedragen. Bovendien moesten we 40 (!) minuten wachten op alleen het brood. Geen beste beurt, ik zat er niet echt lekker.

Lunch bij Wagamama

Een week na de operatie had ik een afspraak met de chirurg voor de uitslag van de kweek. Mega spannend. Peter had die dag vrij gepland en besloten we – in plaats van maar te wachten op de afspraak om half drie – wat leuks te gaan doen. Dus gingen we naar The Mall of the Netherlands en lunchten we gezellig bij Wagamama.

Borstkanker

En het gesprek in het ziekenhuis leverde het beste scenario op dat ik maar kon wensen: er zijn geen uitzaaiingen, de hele tumor is verwijderd. Na de bestralingen in maart ben ik dus ‘genezen’. Ik heb een afspraak bij de chirurg voor over een jaar!!!! Tijd voor bubbels dus! En weer een week later kreeg ik ook van de radiotherapeut goed nieuws: omdat mijn tumor kleiner is dan 2 cm. (1,8) hoef ik maar een week (5x) bestraald te worden! Dat zal ergens halverwege maart gaan plaatsvinden in het Reinier de Graaf ziekenhuis in Delft. Ik ga de lente dus schoon tegemoet!

Sunshine of Style

Ik hielp een blog-collegaatje bij het maken van haar webshop, Sunshine of Style. Heerlijke duurzame kleding met feelgood vibes! We spraken gezellig af op een terrasje in Kijkduin en pakte zo heerlijk wat zonnestralen in februari!

Invitez

Nu het eindelijk weer kon gingen we eten bij Bodhi op school. Ze hebben daar drie restaurants: Imagine (wereldkeuken/shared dining), Orchard (vegetarisch) en Classique (klassiek dus). We gingen eten bij Imagine en dat was echt super. Een aanrader, je kunt in de restaurants een driegangen menu eten voor maar € 19,95. Bodhi had die week een praktijkweek bij de banqueting maar mocht van zijn begeleider gezellig met ons mee-eten.

My happy life februari

We brachten weer eens een bezoekje aan de kunsthal en gingen daar ook gezellig lunchen. Zo heerlijk dat het allemaal weer kan!

Papa's verjaardag

Voor de verjaardag van mijn vader gingen we weer gezellig eten met mijn ouders en mijn zus en haar gezin in restaurant De Prins in Westzaan. 

Wijnvrouw van het jaar

Bloguitjes

Ik had zelfs weer een bloguitje! Voor de eerste nominatie van de ‘wijnvrouw van het jaar‘ reisde ik met Priya af naar Rotterdam om in het gloednieuwe restaurant Spazio (met uitzicht op de start- en landingsbaan van Airport Rotterdam) te genieten van een lunch. Met vier bijpassende champagnes. Dan weet je wel hoe happy ik dan ben!

food abonnementen

Blogpost

Ik mocht weer een goed gevulde blogbox ontvangen, met o.a. een mooie rugzak en een My henry spraymob, die ik aan mijn ouders heb gegeven. Ik had immers ook al die mooie Kärcher Floor Cleaner mogen ontvangen! Ook welkom was de heerlijke borrelbox en het pakket met olijfolie. Producten die hier geregeld gebruikt worden!

Paaseitjes HEMA

Van HEMA ontving ik een schattig mandje met de nieuwste smaken paaseitjes. Door middel van bekers konden we dan ons oordeel geven. Unanieme winnaar? Het lemon meringue eitje! Ook ontving ik de nieuwste kakkerlakjes – leuke boekjes die je over de post kunt versturen – en mooie glazen van Libbey.

Comicon

My happy life maart 2022

Waarschijnlijk vanaf half maart krijg ik mijn bestralingen. En ik moet nog langs de oncoloog om de mogelijkheden voor chemo- en hormoontherapie te bespreken. Nog even een pittig maandje dus. Maar tussendoor ook genoeg leuks op de agenda. Zo ga ik o.a. naar het nieuwe filiaal in Den Haag van Anne&Max om de borrelplank te proberen en staat – na 3 x verplaatsen – Comicon weer op het programma. Al moet ik zeggen dat ik niet veel zin heb om mij te laten testen voor toegang… En natuurlijk begint deze maand de lente! Dankbaar dat ik die gezond in mag gaan.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*