Home » De lekkerste food abonnementen
food abonnementen

De lekkerste food abonnementen

Tegenwoordig lijkt het wel of je je overal op kunt abonneren. Van ondergoed tot sokken en van beautybox tot koffie. Ik zet voor jullie de leukste en lekkerste food abonnementen op een rij!

De lekkerste food abonnementen

Worst

Mijn favoriete worsten zijn die van Brandt & Levie. Eenmaal geprobeerd wil je nooit meer andere verse of droge worst. De verkrijgbaarheid is wat lastig (ik bestel ze meestal bij Crisp). Gelukkig is er het worst abonnement. Elke twee maanden een pakket vol worsten en andere culinaire lekkernijen van goed gehouden Nederlands varken. Het pakket is samengesteld voor twee personen en kost € 45,00.

kaasbox van Pluk de kaas

Kaas

De kaasbox van Pluk de kaas is hét abonnement voor kaasliefhebbers zoals ik. Ik schreef er al eerder een blog over. Een kleine kaasbox is geschikt voor 4 personen en bevat 600 gram kaas, vier (buitenlandse) bijzondere kaasjes. Voor een tweemaandelijkse box betaal je € 34,90.

food abonnementen

Brievenbusborrel

Net zo’n fan van borrelplanken als ik? Neem dan een abonnement op de brievenbusborrel. Als lid van de borrelclub ontvang je vijf keer jaar een met liefde samengestelde complete borrelplank. Zoals die hierboven, met heerlijk kaasje, gerookte amandelen, de lekkerste toastjes, venkelworst en gemarineerde babyvijgen. Dit wil je toch? De volgende box wordt verstuurd in april, de inhoud is nog een verrassing. Lid van de borrelclub wordt je voor € 29,00 per twee maanden. Een eenmalige box bestellen kan ook (€ 32,00).

Olijfolie

Ben je – net als ik – een groot gebruiker van olijfolie, dan is een olijfolie abonnement wellicht een idee. Gkazas is heerlijke Griekse extra vergine olijfolie in super leuke – stapelbare – blikken van 300 ml. Die passen dus perfect door de brievenbus. Vanaf € 6,89 ontvang je iedere maand 300 ml olijfolie in je brievenbus (of 600 als echt veel nodig hebt), zonder bijkomende verzendkosten!

food abonnementen

Wijn

Liefhebber van een goed glas wijn maar vind je kiezen uit het enorme aanbod lastig? Word dan lid van Taste club. Na het doen van een smaakprofiel test word er voor jou een speciale box met zes wijnen samengesteld. Beoordeel je deze wijnen, dan zal iedere volgende box nog beter op jou afgestemd zijn. Je betaalt € 49,95 voor een doos met zes wijnen. Bij het maken van de test ontvang je bovendien een kortingscode van 10 euro op je eerste box.

food abonnement thee

Thee

Ontdek nieuwe theesmaken met het thee abonnement van MEVROUW CHA. Voor €9,95 per maand word je 3 maanden lang iedere eerste vrijdag van de maand verrast door Theesommelier Linda met verse en losse kwaliteitsthee, rechtstreeks van de theeboer. De theebox bevat 25 gram, goed voor 24 liter thee, oftewel 96 (h)eerlijke kopjes thee.

Ken jij nog meer lekkere food abonnementen ?

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*