Home » Kärcher Floor Cleaner, de droom van iedere huisvrouw of -man!

Kärcher Floor Cleaner, de droom van iedere huisvrouw of -man!

Ik zal het maar meteen opbiechten: de ideale huisvrouw ben ik niet. Ik heb een broertje dood aan schoonmaken, alleen opruimen doe ik graag. Het is dan voor het oog meestal wel netjes bij mij thuis, maar als je even verder kijkt… Ik probeer het mij dan ook zo makkelijk mogelijk te maken met handige en multifunctionele huishoudelijke apparaten. En ben dan ook super blij met mijn Kärcher draadloze Floor Cleaner

kaercher window

Handige multifunctionele apparaten

We hebben in huis meerdere handige multifunctionele apparaten. Apparaten die schoonmaken fun en makkelijk maken. Zoals de draadloze window vac van Kärcher, waarmee mijn (2,10 meter lange!) man in één keer de ramen streeploos schoon maakt. Of de steam cleaner, om snel en grondig vlekken uit de vloerbedekking te halen of het balkon schoon te stomen. En laat ik dan nog maar een keer eerlijk zijn: mijn man doet een groot deel van ons huishouden. En laat die nou ook dol op gadgets zijn. Met plezier en zonder morren pakt hij dan ook de Kärcher vloerreiniger, en maakt fluitend het huis schoon. We zijn ook niet voor niets al 30 jaar samen hè 😉

kärcher floorcleaner

Twee handelingen in één

Stofzuigen en dweilen tegelijk, dat is toch de droom van iedere huisvrouw of -man? Want deze vloerreiniger verwijdert zowel haren als vuil, stof, spatten en vlekken. En laat een blinkend schone vloer achter! Toen ik ooit voor een prachtige donkergrijze tegelvloer in mijn keuken koos, had ik niet gedacht dat daar zoveel viezigheid op te zien zou zijn. Even snel stofzuigen met een kruimeldief is wellicht zo gedaan, maar iedere keer ook weer dweilen? Dat schoot er dan toch iets te vaak bij in. En ik ben ook nog eens geen al te nette kok, de spetters vliegen regelmatig in het rond. 

Kärcher floorcleaner

Harde vloeren

De Kärcher Floor Cleaner laat alle soorten harde vloeren stralen: tegels, steen, vinyl, laminaat of parket. Geen vieze dweilen meer uitwringen, niet meer vooraf stofzuigen. En het apparaat is onwijs gebruikersvriendelijk. Vul het schoon water reservoir met water en een dopje reinigingsmiddel en klik het vies water reservoir onder het apparaat. En dweil-zuigen maar! Met steeds schoon water, in plaats van dat je vies water verder over de vloer verspreidt. De vloer is binnen 2 minuten alweer droog en begaanbaar omdat het apparaat zuinig in watergebruik is. Met een volle accu kun je zo’n 135 m2 schoonmaken. 

Na gebruik zet je het apparaat in de zelfreinigingsstand, en na twee minuten is hij klaar. Als de rollers erg vies zijn kunnen ze ook gewoon in de wasmachine. 

Kärcher floorcleaner

De droom van iedere huisvrouw- of man?

Zijn er dan geen minpuntjes? Natuurlijk wel. Het apparaat is best groot, maar wel verrassend licht en wendbaar. En de prijs (€ 374,99) is in eerste instantie wel even schrikken. Maar als je bedenkt dat je daarvoor eigenlijk twee apparaten in één koopt en een heleboel quality time bespaart, dan is en blijft het een goede aankoop! Bekijk vooral ook het leuke filmpje op mijn Instagram account!

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door My Happy Kitchen & Lifestyle (@myhappykitchennl)


Ik heb de (witte) Kärcher FC 7 premium gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*