Home » SodaStream ART: gekozen product van het jaar 2022
SodaStream ART

SodaStream ART: gekozen product van het jaar 2022

Mensen die mij al langer volgen weten dat ik fan ben van SodaStream. En sinds ik vorig jaar in het gelukkige bezit ben van de SodaStream ART, heb ik ook nog eens een prachtig apparaat op mijn aanrecht staan. Het verbaast mij dan ook niet dat de SodaStream ART verkozen is tot ‘gekozen product van het jaar 2022’!

SodaStream ART

SodaStream

Het vermijden van plastic wegwerpflessen. Geen gesjouw meer met zware flessen. Gebruik maken van het lekkerste Nederlandse kraanwater. Altijd allerlei drinken in huis voor visite. Zomaar wat voordelen waarom ik alweer jaren geleden een SodaStream heb aangeschaft. Zelf frisdrank maken is kinderlijk eenvoudig. Met de hendel van de SodaStream ART maak je bruisend water. Meer bubbels? Haal dan de hendel nog 1 of 2 keer over. Je eigen bruis, altijd in huis!

SodaStream ART

SodaStream ART

SodaStream ART is het meest innovatieve model van SodaStreams nieuwe generatie bruiswatertoestellen. ART is het eerste bruiswatertoestel van SodaStream met hendel, in retrostijl, voor wie design en duurzaamheid waardeert. Het apparaat werkt met het nieuwe Cylinder Quick Connect-systeem (CQC), waarmee de koolzuurcilinder met een simpele klik in het toestel geplaatst wordt. Een kind kan de was doen!

SodaStream, onderdeel van PepsiCo, is wereldwijd marktleider in de bereiding van bruisende dranken thuis. SodaStream-bubbels zijn beter voor de consument – gezond, gemakkelijk te maken, licht om te dragen – en beter voor de planeet, waarbij duizenden plastic wegwerpflessen worden vervangen door één herbruikbare SodaStream-fles. In Nederland is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Coolblue, MediaMarkt en SodaStreamStore.nl.

Product van het jaar

Gekozen product van het Jaar 2022

Het label ‘Gekozen Product van het Jaar’ speelt een belangrijke rol als kwaliteitsstempel; het helpt consumenten bij het maken van een keuze in de winkel. De winnaars worden bepaald door de consument. Naast de SodaStream ART heeft ook de SodaStream DUO dit label mogen ontvangen. De nieuwe bruiswaterapparaten scoorden bovengemiddeld op drie punten: het moderne design, het gebruiksgemak en de ervaring dat het iets toevoegt aan het dagelijks leven. 

Bekijk ook eens deze leuke Reels die ik maakte op Instagram:

 

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door My Happy Kitchen & Lifestyle (@myhappykitchennl)

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

One Comment

  1. Linda wanrooij

    Heel leuke site .. ik ben dol op nieuwe ideeen

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*