Home » Eerste hulp bij goede voornemens!
Goede voornemens

Eerste hulp bij goede voornemens!

Goede voornemens maak ik eigenlijk nooit meer. Maar ik weet dat veel van jullie dat wel doen. En nu we al een eindje op weg in 2022 zijn, zijn vast niet alle gemaakte voornemens meer “top of mind”. Minder schermtijd, lekker de buitenlucht in, meer balans (zowel in eten als in het huishouden). Herkenbaar? De blogbox die ik van rvg media & impact mocht ontvangen bevat dit keer items die je net weer even een duwtje in de rug geven. Een soort eerste hulp bij goede voornemens dus!

Naturall shakes

Goede voornemens: balans in voeding

Het meest gehoorde voornemen (een paar kilo’s afvallen) hoeft van mij niet. Wel meer balans. Dus een weekend veel etentjes en borrels? Dan de dag erna even rustig aan. Deze shakes van Naturall zijn daar perfect voor. Of dat nu als gezond ontbijt is op drukke dagen, na het sporten voor spierherstel of als verantwoord tussendoortje wanneer je nog even door moet. 100% natuurlijk; geen toegevoegde suikers, kunstmatige smaakstoffen of vulmiddelen. Doe 250-300 ml (plantaardige) melk (of water) in de shaker & doe er 1 schep Naturall Pure bij. Schudden maar! Wil je de shake meenemen voor later op de dag? Dan zit er onder aan de shaker een handig bakje om een afgemeten portie Naturall Pure in mee te nemen. De shake is verkrijgbaar in de smaken vanille, chocolade en vegan coconut. En met de code ‘goedestart15’ krijg je 15% korting op je bestelling!

Goede voornemens: balans in het huishouden

Goede voornemens: balans in het huishouden

Schoonmaken… het is niet mijn favoriete bezigheid. Maar met de juiste spullen gaat het wel net even iets makkelijker. Ik ben echt van de producten van HG. HG vlekverwijderaar verwijdert vlekken uit bekleding en reinigt vervuilde oppervlakken en is onder andere geschikt voor tapijt, meubelbekleding en autobekleding. HG vloeibare ontstopper is een product voor het ontstoppen van een verstopte afvoer in de wasbak of een doucheputje. Het werkt grondig en effectief en tast de kunststof leidingen niet aan. HG desinfectie reiniger is bewezen effectief tegen bacteriën. Deze desinfectie spray doodt 99,9% van de bacteriën. Daarnaast heeft de desinfectant een korte inwerktijd en is de desinfectie reiniger biologisch afbreekbaar. Onmisbaar in de periode dat mijn puber corona had. Het is ons gelukt zelf niet besmet te raken!

Henry mop

Met de Henry of Hetty SprayMop kan snel ‘een vlekje op de vloer worden weggewerkt’ of de hele keukenvloer worden gereinigd. De SprayMop is geschikt voor harde vloeren zoals tegels, laminaat en natuursteen.
Verkrijgbaar in de kleuren zwart/roze en zwart/rood. En met zo’n leuk apparaat kan ik zelfs Bodhi motiveren even de keukenvloer te dweilen! En met de code ‘FRISSESTART’ krijg je maar liefst € 25,00 korting bij aankoop van een spraymop (adviesprijs € 49,95).

Unlock!

Goede voornemens: minder schermtijd

Iets wat niet alleen voor mijn kind belangrijk is, maar als ik eerlijk ben ook voor mezelf. Ongemerkt heb ik toch vaak de telefoon in mijn hand of de laptop aan. En wat is er dan leuker (of moet ik zeggen “beter”), dan hier met z’n allen aan te werken. Daarom zetten we nu soms bewust allemaal tegelijk de schermen uit. Een spel spelen is dan ideaal. En nu hebben we een nieuw spel om te gaan proberen!
In het kaartspel Unlock! probeer je samen met je medespelers binnen 60 minuten uit een ruimte te ontsnappen. Dit spel is gebaseerd op escape rooms en laat je deze ervaring thuis aan je eigen tafel beleven. In Unlock! word je door middel van een kaartendeck en een gratis app door diverse scenario’s geleid. Doorzoek de ruimtes, combineer voorwerpen en los alle puzzels op! De smaak te pakken? Unlock! heeft maar liefst acht uitbreidingen.

Rugzak

Goede voornemens: meer erop uit!

Met alle corona maatregelen en het slechte weer zaten wij de laatste weken meer binnen dan anders. Daar moest echt verandering in komen, dus gaan we vaker lopend of op de fiets ergens naar toe. Deze Thule Stir 18L tas is hierbij ideaal. Het is een lichtgewicht rugzak, perfect voor een korte wandeltocht, de sportschool of de markt. Ontworpen met een weerbestendige en slijtvaste gecoate nylon stof. Het hoofdvak met ritssluiting gaat wijd open om spullen met evenveel gemak in te pakken en eruit te halen. Blijf koel met een luchtdoorlatend achterpaneel en schouderriemen. Verkrijgbaar in drie kleuren; Obsidian, Wood Trush en Alaska.

De artikelen in de blogbox heb ik gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*