Home » Nieuwe blognaam: My happy kitchen & lifestyle!
do this

Nieuwe blognaam: My happy kitchen & lifestyle!

Het is een vrij subtiele verandering en tegelijkertijd een – voor mij – behoorlijk grote stap. Vanaf vandaag blog ik verder onder een nieuwe blognaam en logo: My happy kitchen & lifestyle. Nog steeds met als motto ‘zoveel mogelijk zonder pakjes en zakjes, maar altijd met boter, room en kaas’ maar nu met als toevoeging ‘én een snufje levenslust en plezier!’

nieuwe blognaam en logo

Nieuwe blognaam

Ik liep er al geruime tijd over na te denken. Dat ik eigenlijk over meer onderwerpen wilde bloggen dan alleen over koken en eten. Natuurlijk zijn eten, koken en praten over eten veruit mijn grootste hobbies. Maar ik hou ook van lezen (thrillers!), reizen (naar verre landen én dichtbij), musea bezoeken, winkelen en beauty. Bovendien lees ik zelf graag lifestyle blogs, juist om de personal touch. En hoewel je best wel wat persoonlijkheid in een cupcake kan leggen (ahum!) had ik toch echt wat meer persoonlijke ruimte nodig.

do this

Let’s do this!

En op een avond dacht ik: ik doe het gewoon, ik verander mijn blognaam en –doel. Subtiel, met de nadruk nog altijd op food, maar met de ruimte om de breedte in te gaan. Ik ben tenslotte de baas van dit kleine bedrijfje!

Stap 1: ‘mijn vormgeefster’ mailen met mijn ideeën. Kimberley is – naast beautyqueen (abonneer je nu op haar instagram kanaal, wat een inspiratie!) – een geweldig vormgeefster en ook verantwoordelijk voor mijn vorige logo. Ik gaf haar mee dat ik graag de deegroller en garde wilde behouden en binnen een dag kwam ze met dit nieuwe ontwerp. Niets meer aan doen!

museumtip

Wat gaat er veranderen?

De url blijft in ieder geval hetzelfde: www.myhappykitchen.nl Teveel gedoe om dat overal te wijzigen en sowieso te lang om er nog & lifestyle aan toe te voegen. En de inhoud? Ik ga voorzichtig aan wat meer persoonlijke verhalen schrijven. En wat vaker een museumtip, reisverslag, winkeltip of boekreview toevoegen. No rush, geen druk, alleen het prettige idee dat de ruimte er is. Ik heb er zin in!

Wat vind jij? Kom jij hier voornamelijk voor de recepten (en hopelijk ook voor de artikelen over alles rondom eten, zoals geschiedenis en cultuur). Of vind je het ook wel leuk om wat meer persoonlijke verhalen te lezen?

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

24 Comments

 1. Karin van Dam

  Super Anne-Marie ik kijk er naar uit om al je verhalen, recepten, tips en ideetjes te lezen succes groetjes Karin

 2. Wat een gaaf logo! Heel tof! Leuk om ookwart wat meer persoonlijke verhalen te lezen, ben benieuwd!

 3. Prachtig nieuw logo Anne-Marie! Ik ben zeer benieuwd naar je verhalen.

 4. Blij dat je zo blij bent mer je logo! Ben benieuwd naar al je andere leuke verhalen.

 5. Leuke verandering en prachtig logo. Veel succes met je nieuwe richting!

 6. Wat een leuke stap Anne-Marie! Ik merkte al een beetje dat je ermee liep inderdaad. Goed dat je de stap hebt genomen. En wat is Kimberley getalenteerd! Knapperd!
  Veel plezier van je nieuwe stap en logo.

 7. I love it! Ik kijk ernaar uit om nog meer leuks en moois van je te lezen en je logo is awesome! Je Lifestyle onderwerpen klinken goed! Ik ga Kimberley’s naam trouwens onthouden, mocht ik ooit weer een ander logo willen! Doet ze goed! Liefs!

 8. De recepten zijn wel erg leuk, maar ben ook benieuwd naar meer. Dus ik vind het een gied idee 😀

 9. Eerlijk gezegd vind ik het wel interessant om meer persoonlijke verhalen te lezen. Je kunt er zoveel herkenning in vinden en voor jezelf is het gewoon breder. Wat leuk dat je dit gaat doen en wat ziet het er gezellig uit!!

 10. Wat tof dat je deze stap hebt gezet Anne-Marie! Past heel goed ook bij je, tenminste hoe ik je ‘ken’. 🙂 Ik ben benieuwd wat je allemaal voor de lezer in petto hebt. En wat is je logo enorm leuk! Hij springt er echt uit. Chapeau Kimberly!

 11. Zelf vind ik het leuk om van alles wat te lezen en vind dat een blog ook best wat persoonlijks mag hebben, juist leuk! Ik ben benieuwd wat er allemaal komen gaat. Succes!

 12. Wat leuk! We hadden het er in Amersfoort al over en nu is het daar ;)!
  Mooi logo en ik verheug mij er nu al op om naast alle heerlijke recepten ook andere verhalen te lezen!

 13. Had het natuurlijk al persoonlijk tegen je gezegd maar super tof!!! Ben heel benieuwd naar al je verhalen en nieuwe artikelen.

 14. Wat leuk, heb ik nog meer reden om hier te komen lezen. 😉
  Ik vind je logo erg mooi, het viel me al op voordat ik erover gelezen had, complimenten!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*