Home » Saturday Six – zien, beleven, doen, kopen, lezen & proeven
Pittig stel

Saturday Six – zien, beleven, doen, kopen, lezen & proeven

Ik lees zoveel leuke blogs en bladen, krijg iedere dag interessante persberichten en hoor, proef en zie de meest interessante dingen. Die deel ik graag met jullie in de rubriek Saturday Six: zes tips om te zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven. Heb je zelf een leuke tip of een interessant artikel of product waar iedereen van moet weten? Laat het me weten, misschien sta jij in de volgende Saturday Six!

Saturday Six

 

Zien

Japanse tuin

Ken je de Japanse Tuin in Den Haag? Het is de enige Japanse tuin in Nederland uit het begin van de 20e eeuw. Het ligt op het landgoed Clingendael en is – vanwege zijn kwetbaarheid – slecht 8 weken per jaar geopend. In de tuin zijn prachtige en zeldzame bomen en planten te zien. In het najaar is de tuin geopend van 14 t/m 29 oktober, tussen 10.00 en 16.00 uur. Een aanrader, ondanks de drukte!

kerstfestival

Beleven

Vanaf deze week kun je weer kaartjes kopen voor het leukste en lekkerste festival van het jaar: het Allerhande Kerstfestival. Op 8, 9 en 10 december kom je alweer voor de derde keer in sprookjesachtige kerstsferen in het tot winterwonderland omgetoverde Spoorwegmuseum in Utrecht. Ga je mee op reis door het kerstmenu van 2017? Koop je kaartjes nú via www.ah.nl/kerstfestival.

Toegangsprijs voor volwassen is € 15,00 p.p., kinderen van 6 tot 17 jaar betalen 10 euro. Kinderen t/m 5 jaar mogen gratis mee naar binnen!

sos

Doen

Wist je dat je op een Samsung of iPhone toestel een zogenaamde SOS-functie kunt instellen? Na de vreselijke nieuwsberichten van de laatste tijd misschien geen slecht idee! Als je de SOS-functie hebt geactiveerd, stuurt deze foto’s, een audio-opname én je exactie gps-locatie naar vooraf ingestelde contacten.

Voor Samsung: ga naar instellingen en zoek naar SOS. Eenmaal aan kun je de functie activeren door 3x de aan/uit knop in te drukken

Voor iPhone (iOS11): Ga naar Instellingen en kies voor Emergency SOS. Bij de iPhone moet je vijf keer op de aan/uit-knop drukken.

lipset essence

Kopen

Ook zo’n fan van de goede en goedkope make-up producten van Essence? Dan heb ik goed nieuws! Vanaf begin deze maand zijn alle producten – naast bij Kruidvat en Trekpleister – namelijk ook verkrijgbaar zijn bij ruim 40 geselecteerde winkels van Etos! Misschien dat het me nu eindelijk gaat lukken die adventskalender te score?

Pittig stel

Proeven

Dezelfde heerlijke smaak als de vertrouwde klassieker, maar met net wat meer pit. De pittige HEMA rookworst is een limited edition en zal daarom alleen tijdens actie perioden verkrijgbaar zijn. Wees er dus snel bij! Je hebt dit jaar twee momenten de kans om de heerlijke pittige rookworst te bemachtigen, namelijk van 16 oktober t/m 5 november en van 20 november t/m 3 december. De pittige rookworst kost €2,25 per stuk, maar is tijdens de actie twee voor € 4,- en te combineren met de beroemde HEMA rookworst en de magere rookworst.

Miljuschka's streetfood

Lezen

Nog niet zo lang geleden at ik voor het eerst Vietnamees bij restaurant Little V. En deze week belandde het persbericht voor dit nieuwe boek van Miljuschka Witzenhausen in mijn digitale brievenbus. Toeval bestaat niet!

Miljuschka’s Street Food Vietnam is een culinair reisboek door een van de spannendste en veelzijdigste keukens van Azië, gebaseerd op het gelijknamige 24Kitchen-programma. Hierin reist Miljuschka van het noorden naar het zuiden van Vietnam. Het boek is verkrijgbaar vanaf 24 oktober.

Dit artikel kan affiliated links bevatten en/of artikelen die ik toegestuurd heb gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

4 Comments

  1. Wat een heerlijk overzicht weer. De Japanse tuin ben ik ‘heul’ lang geleden weleens geweest en is echt prachtig om doorheen te dwalen.

  2. Oh die Japanse tuin, daar wil ik een keer heen. Ben in de VS in zo’n tuin geweest. Prachtig!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*