Home » Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen en proeven
valentijn-bonbons-hartjes

Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen en proeven

Ik lees zoveel leuke blogs en bladen, krijg iedere dag interessante persberichten en hoor, proef en zie de meest interessante dingen. Die deel ik graag met jullie in de rubriek Saturday Six: zes tips om te zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven. Heb je zelf een leuke tip of een interessant artikel of product waar iedereen van moet weten? Laat het me weten, misschien sta jij in de volgende Saturday Six!

saturday six

Zien

Woon- en interieurmerk Riviera Maison kent vele fans in Nederland. Die altijd reikhalzend uitkijken naar de nieuwe collectie. Collega blogger Fabulous Feeling Blog mocht als een van de eerste een kijkje nemen bij de spring/summer collectie en maakte een sfeervolle rapportage.

chinees nieuwjaar

Beleven

Van 4 t/m 10 februari viert Rotterdam het Chinees Nieuwjaar. Met o.a. een mega groot vuurwerk, dansende draken en varkens (het is immers de start van het jaar van het varken). Op verschillende plekken in de stad worden culturele, culinaire en muzikale activiteiten georganiseerd. Het festival is gratis toegankelijk. Kijk voor het hele programma op www.rcny.nl

Doen

Ben jij of ken jij een grote autoliefhebber? Breng dan vooral eens een bezoek aan het Louwman museum. Dit museum bevat een collectie van ruim tweehonderdvijftig (antieke) auto’s die door kenners wordt beschouwd als één van de mooiste collecties ter wereld.  Echte klassiekers zijn bijvoorbeeld de Swan Car uit 1910, de Monoposto Grand Prix Car uit 1933 of de Jaguar D-type XKD606 waarmee de Les Mans van 1957 werd gewonnen. Het Louwman museum in Den Haag is zes dagen per week geopend (dicht op maandag). Entree is 16 euro (gratis met museumkaart).

valentijn-bonbons-hartjes

Proeven

Je Valentijn (maar ook je moeder, zusje of beste vriendin) verras je op 14 februari met deze prachtige bonbons van Chocoladebezorgd.nl. 10 heerlijke bonbons in een mooie verpakking, in de smaken karamel, hazelnoot, passievrucht, framboos en kalamansi-espresso. Of je stuurt het gewoon lekker naar jezelf! Voor €11.25(+3,50 verzendkosten). Kan door de brievenbus!

Kopen

Zo leuk deze katoenen theedoek met visjes. En dat voor maar 3 euro ! Met je klantenpas krijg je deze week ook nog eens 20% korting.

taal voor de leuk

Lezen

Als je net als ik houd van taal, lezen en schrijven dan heb je ‘m wellicht al gekocht: ‘Taal voor de leuk’ van Paulien Cornelisse. Net als haar twee vorige boeken gaat het over allerlei grappige bevindingen in de Nederlandse taal en ons dagelijks taalgebruik. Ik moest soms echt hardop lachen, wat een leuk boek weer! Al moet ik er wel bij zeggen dat het boek lang niet zo leuk is als haar eerste boek.

Dit artikel kan affiliated links bevatten en/of artikelen die ik toegestuurd heb gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

2 Comments

  1. Het Louwman museum kende ik nog niet. In Engeland hebben we afgelopen jaar best veel oude voertuigen gezien in diverse musea en ik ben echt fan van die oude auto’s. Hier moeten we maar eens naartoe.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*