Home » Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen en proeven
oogschaduw The Bodyshop

Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen en proeven

Ik lees zoveel leuke blogs en bladen, krijg iedere dag interessante persberichten en hoor, proef en zie de meest interessante dingen. Die deel ik graag met jullie in de rubriek Saturday Six: zes tips om te zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven. Heb je zelf een leuke tip of een interessant artikel of product waar iedereen van moet weten? Laat het me weten, misschien sta jij in de volgende Saturday Six!

Saturday Six

Zien

Fan van het Eurovisie Songfestival? Bij Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Enschede, Groningen, Hoofddorp en Jaarbeurs Utrecht kun je de finale op 18 mei live op het grote doek bekijken! Voor maar € 5,00 – inclusief popcorn! – kun je als het even meezit zien dat Duncan Laurence het Songfestival wint voor Nederland. Kaartjes zijn te koop op de site van Kinepolis.

Beleven

Nog op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje? Bij Oliver’s Chocolade Parties kun je terecht voor de leukste en lekkerste feestjes. Van chocolade-slijm maken tot je eigen reep bouwen. Na het succes in Engeland is Oliver’s nu ook in Amsterdam gestart. Meer info vind je op de website of op Facebook.

Mama Kelly moederdag

Doen

Vier moederdag in stijl bij de Gourmet Market bij MaMa Kelly Den Haag. Op zondag 12 mei zetten zij de mama’s in het zonnetje met zowel een onvoorstelbaar uitgebreid ontbijt (van 10.00 tot 12.00 uur) als een bizar Bourgondische brunch (van 13.00 tot 16.00 uur). In Gourmet Market-style bereiden de chefs in hun kraampjes talloze mooie gerechten. Van de MaMa Kelly-klassiekers tot verrassende nieuwe heerlijkheden. Met mooi weer op het terras en anders gewoon binnen. Reserveren via www.mama-kelly.nl, of telefonisch op nummer 070 217 0546.

Proeven

Ben jij ook zo dol op gemberthee? Ik wel! Ik doe ook altijd een schepje honing in mijn thee. Die ik dus sinds kort heb vervangen door deze zalige honing van Melvita. Deze Honing & gember heeft een heerlijke zoet-pittige smaak en doet het ook heel goed in marinades en roerbakschotels! Verkrijgbaar bij Jumbo voor €3,09

oogschaduw The Bodyshop

Kopen

Hoewel ik al jaren fan ben van The Bodyshop heb ik nog niet eerder hun make-up geprobeerd. Daar komt vast verandering in nu ik deze oogschaduwpaletten heb mogen uitproberen! The Bodyshop heeft de meest verkochte tinten samengevoegd in twee vegan oogschaduwpaletten: Own Your Naturals en Paint In Colour. Beide bevatten 12 prachtige, rijk gepigmenteerde kleuren. Je kunt ze mooi egaal aanbrengen, blenden en opbouwen. De verpakking is geïnspireerd op de vruchten en bladeren van de maroelaboom. Het poeder in de paletten is namelijk verrijkt met Community Trade-maroela-olie. De palletten zijn online en in de winkel verkrijgbaar voor € 20,00 per stuk.

Kaas uit eigen keuken

Lezen

Het boek ‘Kaas uit eigen keuken’ van Nils Koster is natuurlijk een boek naar mijn hart. Om als grootste kaasliefhebber zelf kaas te kunnen maken, dat is toch een droom? Ik maakte al eerder mozzarella en ricotta. Maar dit boek gaat wel even een stapje verder! Een flinke stap verder zelfs. Goudse kaas, maar ook blue stilton en camembert. En daar heb je best wel wat spullen voor nodig. Maar alles wordt heel duidelijk en stap voor stap uitgelegd, zodat ik toch stilletjes de hoop krijgt dat mij dit ook een keer gaat lukken. Mijn eigen favoriete blauwe kaas,  hoe gaaf zou dat zijn? Het ontbreekt me momenteel nog even aan tijd, maar dit boek bewaar en koester ik, totdat ik jullie trots mijn eigen kaas kan laten zien!

Dit artikel kan affiliated links bevatten en/of artikelen die ik toegestuurd heb gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*