Home » Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven
Nutella limited edition pot

Saturday Six – zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven

Ik lees zoveel leuke blogs en bladen, krijg iedere dag interessante persberichten en hoor, proef en zie de meest interessante dingen. Die deel ik graag met jullie in de rubriek Saturday Six: zes tips om te zien, beleven, doen, lezen, kopen & proeven. Heb je zelf een leuke tip of een interessant artikel of product waar iedereen van moet weten? Laat het me weten, misschien sta jij in de volgende Saturday Six!

saturday six

Zien

Nutella limited edition

Heb jij de nieuwe potten van Nutella al gezien? Omdat iedereen uniek is,, doet ook Nutella haar befaamde hazelnootpasta sinds afgelopen week in een unieke limited edition pot. Meer dan 650.000 verschillende Nutella potten zijn in de Nederlandse supermarkten te vinden. Elke pot heeft een uniek design, gemaakt met een speciaal ontwikkeld algoritme, waardoor geen één pot hetzelfde is. Met de 650.000 verschillende potten in Nederland viert Nutella de uniekheid van ieder mens. De verschillende designs symboliseren de uniekheid van die Nederlanders. Voor iedereen is er dus wel een pot te vinden die bij hem of haar past. Net zo uniek als zij. De Nutella potten zijn bij de reguliere verkooppunten te koop, voor € 2,59 (400 gr.) en € 4,89 (825 gr.).

Long lasting lazy lunch

Beleven

Okay, je moet er even goed de portemonnee voor trekken. Maar hé, dan heb je wel wat. Een zondag om nooit te vergeten. Tijdens de Long lasting lazy lunch in restaurant Parkheuvel (**) geniet je van een verwenmiddag van het allerhoogste niveau. Uitgebreid, maar dan ook echt uitgebreid lunchen met vrienden of familie. Aan lange, prachtig gedekte tafels met de beste flessen wijn. Zes uur lang genieten van de signature dishes van sterrenchef Erik van Loo. Met prachtige gerechten zoals reerugfilet met appel, rode kool, chartreuse en reejus en nagenieten met een heerlijk dessert. Na zo’n overheerlijke middag tussen 12.30 en 18.00 uur ben je weer helemaal opgeladen voor een nieuwe week. De Long Lasting Lazy Lunch wordt aangeboden in vier- (€ 100,-), zes- (€ 120,-) of achtgangen (€ 140,-).

rivella

Doen

Heb jij de Scoupy App al op je telefoon staan? Je kunt hiermee namelijk heel eenvoudig en snel geld besparen op je boodschappen in de supermarkt. Deze cashback-actie app werkt super eenvoudig. Zie je een product in de app dat je wel wilt proberen? Scan (eventueel) het product in de supermarkt zodat je zeker weet dat het het juiste product is. Maak met de app en foto van de kassabon, even uploaden en klaar. Binnen twee werkdagen staat het geld op je rekening. Altijd fijn toch, een fikse korting op of in sommige gevallen zelfs gratis boodschappen? Je bent een Hollander of je bent het niet! De gratis Rivella hierboven ligt al bij mij in de koelkast!

nieuwe aardappelschap AH

Bakken, koken, stomen, pureren, roosteren, poffen, smoren of wokken: wat kun je eigenlijk niet met de aardappel? Lange tijd leek de aardappel uit de gratie. En deden we een beetje smalend over het oer Hollandse agv’tje (aardappelen, vlees en groente). Gelukkig lijkt het tij te keren, doen we weer wat vaker ‘gewoon’ en herontdekken we ook de aardappel. AH doet mee met een complete make-over van het aardappelschap. Nieuwe indeling, producten en verpakkingen. Maar ook handige informatieve schapkaarten die je helpen het perfecte aardappelgerecht op tafel te zetten. Power tot he pieper! Eet jij graag aardappels?

faxtosti

Proeven

De bedenkers van deze Fantosti – de Spijsbereiders –  misten een fantastisch lunch-/snackproduct in de supermarkt. Zij bedachten Fantosti en wisten uiteindelijk Albert Heijn zo ver te krijgen om de producten van deze nieuwe start-up in het assortiment op te nemen. Dan doe je vast iets goed! Ik heb ze nog niet geproefd maar deze tosti met vier kazen ga ik zeker een keer proberen. Handig om in huis te hebben! Er zijn nog twee andere smaakvariaties: pepperoni & mozzarella en tonijn & cheddar.

Iedereen eet mee

Lezen

Elke dag lekker en evenwichtig koken voor het hele gezin is best een uitdaging. En al helemaal als er ook nog eens rekening moet worden gehouden met voedsel-intoleranties of -allergieën. Alexia Stevens is ervaringsdeskundige en bundelt in het boek ‘Iedereen eet mee’ haar succesrecepten. Bij elk recept staat duidelijk aangegeven voor wie het allemaal geschikt is. Maar ook geeft ze info over dé basisvoorraad, kindertraktaties en meer. Iedereen eet mee ligt vanaf nu in de winkel!

 

Dit artikel kan affiliated links bevatten en/of artikelen die ik toegestuurd heb gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

2 Comments

  1. Dus het is echt: de potten van Nutella!? Ik zag de reclame en vroeg me dat af. Leuk en slim van ze ook!

  2. Wat leuk die nutella potten!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*